Rate this post
 • Een mooie en stralende huid
  Rate this post

  Iedereen wil graag een stralende en mooie huid. U toch ook? Maar herkent u ook dat met het verstrijken van de tijd de uitdaging om de huid haar mooie glans te laten behouden steeds groter wordt?

  Op een gegeven moment lijkt die egale en glanzende huid die u ooit had definitief verdwenen. Uw huid ziet er vaal, grauw en vlekkerig uit. Uw gezicht oogt vermoeid en uw huid kan extreem droog zijn. Wanneer u in de spiegel kijkt, verlangt u terug naar de tijd dat uw stralende huid uw mondhoeken deed krullen.

  Lost u dit op met een make-up die uw huid een kunstmatige glans geeft? Dit is niet langer noodzakelijk! Met de juiste behandelmethode kan de glanzende en stralende huid weer tevoorschijn komen als nooit tevoren. De kwaliteit van uw huid verbetert en de huid krijgt weer een frisse, jonge uitstraling.

  Vale huid
  Onze huid vernieuwt zich voortdurend, maar met het verstrijken van de tijd krijgt onze huid steeds meer moeite om dit op een optimale manier te doen. Dode huidcellen stapelen zich steeds meer op en de huid verliest haar glans en wordt vaal. Rimpels lijken hierdoor dieper, en als gevolg van de ophoping van pigment wordt de huid vlekkerig.

  SKIN
  Om echt resultaat te krijgen, heb je meer nodig dan een huidverzorgingsproduct of een behandeling. Wij werken met de SKIN-methode. SKIN is de unieke en door Carinda Brand ontwikkelde methode van Speciale supplementen, producten en behandelingen die op Krachtige wijze, Intern (en dus van binnenuit) op Natuurlijke wijze de huid verbeteren; simpelweg ‘SKIN’. SKIN geeft u gegarandeerd de beste resultaten!

  De perfecte huid
  Carinda: ‘Ik geloof dat iedereen een mooie huid kan krijgen en dat elke vrouw, ongeacht haar leeftijd, een mooie, gladdere, stralende en gezonde huid kan hebben. Iedere vrouw heeft recht op een geweldige huid die recht doet aan haar innerlijke schoonheid. Een mooie vrouw heeft een mooie huid die haar ware schoonheid laat uitkomen en haar innerlijk en uiterlijk tot bloei brengt. En ik kan u daarbij helpen. Met mijn persoonlijke ervaring en de door mij ontwikkelde, unieke en bekroonde SKIN-methode en diepgaande kennis van de huid garandeer ik u die perfecte huid. Met de unieke SKIN-aanpak behandelen we succesvol acnelittekens, krijgen we kraaienpootjes weg en pakken we lijntjes of een verslapte huid effectief aan. Ook helpen we u met het weghalen van rimpels en het oplossen van problemen als puistjes. Bij al onze behandelingen, of het nu gaat om een huidverjonging of een huidverbeteringbehandeling, garanderen wij een perfect resultaat.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply