Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooie huid, ook voor jou
  Rate this post

  Echte schoonheid zit van binnen. Dat is natuurlijk wel zo, maar je buitenkant verdient ook aandacht. En het is écht zo: een mooie huid krijg je, net als een strak lichaam, niet zomaar. Een huid zonder oneffenheden, acne, littekens of pigment vraagt om een investering.

  Gelukkig zijn er doeltreffende methoden om je huid te verbeteren, waaronder behandelingen met laser. Maar natuurlijk ga jij zorgvuldig om met jouw huid en laat jij je huid niet zomaar door iedereen behandelen. Praktijk voor huidtherapie Keuning werkt altijd medisch verantwoord en met een duurzaam resultaat. De ervaren huidtherapeuten weten hoe ze jouw huid op de meest doeltreffende wijze behandelen.

  Kwaliteit
  Bij Praktijk voor huidtherapie Keuning tref je een grote expertise aan op het gebied van huidbehandeling. Je kunt bij de specialisten onder andere terecht voor de behandeling van steelwratjes, gerstekorrels, spider naevi en pigmentvlekken. Zij werken met apparatuur en met technieken die hun doeltreffendheid en veiligheid in de praktijk bewezen hebben. De effectiviteit van de behandelmethoden is wetenschappelijk aangetoond. Naast de medische en cosmetische aspecten heeft ook de emotionele kant van het probleem de aandacht van de specialisten. Je kunt rekenen op zorg, begrip en aandacht. De specialisten stellen jou snel op je gemak.

  Laser of IPL?
  Het verschil tussen IPL- en lasersystemen komt neer op het volgende: IPL-systemen hebben verschillende filters, waardoor er op verschillende golflengten licht uitgezonden kan worden. Licht van verschillende golflengten wordt door verschillende chromoforen (bijvoorbeeld pigment in haar) geabsorbeerd. Hierdoor kunnen verschillende indicaties behandeld worden. Lasersystemen kunnen op één specifieke golflengte licht uitzenden waardoor er een beperkte range aan indicaties behandeld kan worden. Beide systemen werken met zichtbaar licht.

  Over Praktijk voor huidtherapie Keuning
  Je kunt bij Praktijk voor huidtherapie Keuning terecht voor gekwalificeerde huidtherapeutische zorg. De medewerkers behandelen een breed scala aan behandelingen om huidaandoeningen te verminderen, op te lossen of te voorkomen. De praktijk is gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen (SEMH), lid van de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH), geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en actief in bij- en nascholing om de professionaliteit en kwaliteit hoog te houden. Je kunt terecht op de locatie in het Martini Ziekenhuis in Groningen of in de vestiging aan de Vosseheer 7 in Donkerbroek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply