Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Een mooie, liefdevolle en persoonlijke afsluiting van het geleefde leven’
  Rate this post

  Op jonge leeftijd is mijn man overleden en zag ik voor het eerst hoe een uitvaart geregeld kon worden. Tijdens deze dagen en de tijd na de uitvaart dacht ik vaak: ‘Dit moet toch ook heel anders kunnen?’ Meer aandacht en tijd maar vooral ook veel liefdevoller! Nadat ik hier veel over heb nagedacht ontstond er steeds meer de behoefte om mijn diensten te verlenen aan degene die het zo hard nodig heeft: iemand die zijn of haar dierbare heeft verloren. Ik zei mijn baan als psycholoog op, en ben aan de studie uitvaartbegeleider begonnen. Ik beschouw het als een eer dit bijzondere moment in het leven van mensen te mogen begeleiden.

  Uitvaartbegeleiding met een hart, dat is wat ik de nabestaanden bied. Ik zorg voor een unieke en persoonlijke uitvaart, en ben dag en nacht bereikbaar. Ik begeleid een begrafenis of crematie met alle zorg en liefde. Ongeacht budget, cultuur of geloof.

  Wanneer een lange weg van ontkenning, pijn en verdriet overgaat in berusting en acceptatie, kan het praten en regelen van de uitvaartwensen enorm veel rust geven. Voor de nabestaanden geeft dit vaak houvast, en kunnen ze in alle rust afscheid nemen van hun geliefde. Ook is er alle ruimte voor het verdriet van de kinderen of kleinkinderen. Ik zal ze hierin zoveel mogelijk begeleiden om dit verdriet een plekje te geven.

  Samen bespreken we de specifieke wensen van jou of de overledene met betrekking tot het afscheid. We bepalen de koers die de komende dagen gevolgd zal worden. Dit gaan we in alle rust doen, maar zeker ook doordacht en creatief. Waar vindt de uitvaart plaats? Dit kan in een crematorium of kerk, maar ook in een bos, of zelfs in jouw achtertuin. Alles is mogelijk, en om een passende uitvaartlocatie te vinden denk ik graag met je mee. Ik help ook mee met het invullen van de uitvaart zelf. Denk hierbij aan het soort muziek dat gedraaid gaat worden. Of misschien wil je wel een stukje film laten zien. Ik zorg ervoor dat op de dag van de uitvaart alles goed en op tijd verloopt. Samen met jou maak ik van het afscheid van jouw naaste een mooie, liefdevolle en persoonlijke afsluiting van het geleefde leven.

  – Uitvaartbegeleider Eefje Visser

  ‘Eefje werd onze rots in de branding: dag en nacht’
  Eefje Visser kwam als een wonder op ons pad, vlak voor het overlijden van Leo, mijn lieve man en de vader van Marc en Rob. Eefje werd onze rots in de branding, dag en nacht, niets was haar teveel. Ze heeft het voor ons mogelijk gemaakt om afscheid te nemen van Leo zoals ons dat paste. Op de plek die ons paste. Met onvergetelijke ‘live music’ van de door Eefje aangedragen muzikant die ons perfect paste. – Nabestaande

  ‘Ze werkt met haar hoofd én haar hart’
  Eefje Visser is een warm persoon. Zij heeft veel kennis en luistert naar de wensen van de overledene en de nabestaanden. Uit ervaring kan ik zeggen dat zij alles zal proberen om deze wensen mogelijk te maken. De overledene behandelt zij met veel respect. En omdat zij werkt met haar hoofd én haar hart kunt u deze dag met vertrouwen aan haar overlaten. – Nabestaande

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply