Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een mooie toevoeging voor jouw salon

  Heb jij een eigen salon en wil je je aanbod uitbreiden? Volg dan een van de Fabelash Trainingen rond wimperextensions en semi-permanente mascara!

  Hieronder staan de Fabelash Trainingen die worden aangeboden bij Lash Studio Heemskerk.

  Wimperextensions one by one
  Goed opgeleid van start is de basis voor jouw succes. Met de eendaagse training Wimperextensions one by one (inclusief pakket en certificaat) kun je zeker zijn van een waardevolle toevoeging in jouw schoonheidssalon, kapperszaak, nagelstudio, visagiestudio en dergelijke als je besluit om met Fabelash Wimperextensions aan de slag te gaan.
  Steeds meer mensen willen die mooie, volle oogopslag, en de vraag naar wimperextensions groeit met de dag. Wij werken met trainers die jarenlange ervaring hebben in de wimperbranche en die zich contstant ontwikkelen met de nieuwste technieken. Volg jouw opleiding bij Fabelash en werk met wimpers waar jouw klanten voor zullen terugkomen!

  Russian Volume Lashes / 3D-wimperextensions
  Voor deze techniek gebruiken wij de dunste en zachtste wimperextensions uit het Fabelash Eyelashes assortiment. Tijdens deze training leer je de Russian Volume wimperextensions te plaatsen. Het resultaat? Extreem volle ­wimperextensions met een driedimensionale uitstraling. Een uitvinding op wimperextensionsgebied! Een techniek die zijn bekendheid verkregen heeft in de Verenigde Staten, en we zijn er trots op om deze te kunnen aanbieden.
  Tijdens de theorie van de Masterclass Russian Volume Lashes leer je de diverse effecten die de Volume Lashes creëeren. Het opvullen van de Russian Volume Lashes, alsook het verwijderen van de Russian Volume wimperextensions, worden eveneens behandeld tijdens de training.

  Semi Permanente Mascara
  Met de Semi Permanente Mascara breng je een coating aan over de natuurlijke wimper. Deze behandeling kan zowel op de bovenwimpers als op de onderwimpers worden aangebracht. Dit is tevens een goede aanvulling op de wimper. Je kunt als extra aanvulling de Semi Permanente Mascara voor de onderwimpers extra aanbieden! De Semi Permanente Mascara van Fabelash Eyelashes blijft minimaal 3 weken vlekkeloos zitten, en is niet te vergelijken met wimperverf, aangezien wij werken met een fiber die de 100% mascara korrel garandeert.

  Bel gerust bij vragen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply