Rate this post
 • Een mooie, veilig gebruinde huid zonder zon
  Rate this post

  FF NiX schoonheidssalon is een gespecia­liseerde salon waar je terecht kunt voor al je beautyvragen en behandelingen: huidverbetering, nagels (handen en ­voeten), voeten, spraytan, wimperextensions / semi-permanente mascara en make-­up­advies / (bruids)visagie.

  In deze uitgave besteden we aandacht aan spraytan. Of het nu is voor een feestje, een gala, op vakantie of zomaar: met onze professionele Sienna-X equipment bezorgen wij je het gehele jaar door dat fantastische gevoel. FF NiX staat hierbij garant voor een natuurlijk resultaat, waarbij je in slechts 10 minuten die mooie gebruinde en gezonde uitstraling zult hebben. Want je kleding staat net wat mooier, je hebt minder make-up nodig en je ziet er gezonder uit.

  Hoe werkt het?
  Het werkzame bestanddeel in vrijwel alle zelfbruinende producten is de natuurlijke grondstof DHA (Dihydroxyacetone). DHA is een koolhydraat en wordt onder meer gewonnen uit suikerriet. DHA is ook het actieve bestanddeel in de tanningvloeistof van Sienna-X, die op je huid wordt gesprayd. De DHA-oplossing werkt in op de proteïnen en aminozuren in de bovenste laag van je huid en zorgt voor de mooie gebruinde kleur die bij jou hoort. Dus geen onnatuurlijke oranje kleur! De spraytanningreactie is in feite vergelijkbaar met het bruin worden van een appel, nadat je er een hap uit hebt genomen. Het is een oxidatieproces van huidcellen. De kleur houdt zo’n 5 tot 7 dagen aan; in die tijd verlies je op natuurlijke wijze dode huidcellen en de kleur vervaagt, dus geen vlekken. Na een spraytansessie bij FF NiX ben je gebruind zonder schadelijke UV-stralen! De producten zijn uiteraard ­parabenenvrij en niet getest op dieren.
  Nieuwsgierig? Maak vrijblijvend een afspraak via e-mail. Hou de volgende uitgave (juli) in de gaten, want dan besteden we aandacht aan wimperextensions en semi-permanente ­mascara, met een leuke aanbieding erbij!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply