Rate this post
 • Een mooier figuur? Het kan écht!
  Rate this post

  De BodySculptor is een doeltreffend en medisch bewezen methode voor het verbeteren van het figuur en het lichaam. De unieke en gepatenteerde technologie, ontwikkeld door BodySculptor, wordt dagelijks ingezet in de medische sector voor de behandeling van obesitas, metaboolsyndroom, lymfoedeem, fibromyalgie, als hulp voor behandeling van IVF en voor mensen met diabetes. De BodySculptor is er nu ook bij Dali Wellness!

  In de wellnesswereld wordt de BodySculptor gebruikt om een of twee kledingmaatjes af te slanken zonder dieet. Maar met een aangepast voedingsadvies krijg je natuurlijk een nog beter resultaat. Het is een duurzame afslankmethode die het lichaam bij elke behandeling sterker en fitter maakt. De biologische activering van het verbrandingsproces van vetten (lipolyse) wordt bij elke behandeling beter en zorgt ervoor dat het lichaam steeds meer vetten verbrandt. Niet alleen wanneer je lekker ligt te genieten van de 30 minuten durende behandeling, maar ook wanneer je druk met je werkzaamheden bezig bent, en zelfs wanneer je slaapt verbrand je meer vet dan normaal. Tijdens de behandeling geniet je van een unieke gepatenteerde therapie voor de stimulatie van de lipolyse.
  Maar de BodySculptor zorgt ook voor huidverstrakking: de huid wordt mooier en gladder, en het werkt daarom ook op het ovaal van het gelaat en op de armen.

  Voor welke lichaamszones?
  BodySculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op elke probleemzone, maar kan alle probleemzones gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijke behoeften zal de BodySculptor reageren op zowel het gezicht als de kin, de armen, de heupen, de buik, de taille, de dijen, de knieën en de kuiten.

  Welke resultaten kun je verwachten?
  Het gemiddelde verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, is ongeveer 2 kledingmaten!
  – Duidelijk centimeterverlies op armen, taille, heupen, dijen, kuiten en knieën
  – Fitter, lichter en ontspannen gevoel
  – De huid is zachter, steviger en strakker
  – Een verbeterde lipolyse (vetverbranding)
  – Stimuleert het verwijderen van vocht en afvalstoffen
  Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is! Dus dit systeem biedt ook een concreet ­duurzaam resultaat.
  Waarom is het zo goed voor onze gezondheid?
  – De BodySculptor stimuleert ons natuurlijke vetverbrandingssysteem, waardoor we dus ook zonder een dieet toch al wat kilo’s afslanken (1 kledingmaat minder). Mensen met een BMI boven de 28 kunnen zelfs tot 2 kledingmaten verliezen.
  – De BodySculptor verwijdert ook visceraal vet (dit is het ongezonde / gevaarlijke vet achteraan in de buikholten, rond de gladde spieren (het hart is zo’n ‘gladde spier’ en organen). Wanneer je gaat lopen, verbrand je pas vet na 40 minuten via de skeletspieren. Je kunt dus beter stevig gaan wandelen. Dan begin je namelijk al na 15 minuten veel meer vet te verbranden dan koolhydraten, maar verbrand je geen visceraal vet. Wanneer je visceraal vet verbrandt, daalt ook het cholesterolniveau en daardoor ook de kans op hart en vaatziektes.
  – De BodySculptor is ook zeer goed voor ­mensen met fybromyalgie, mensen met spierpijn, stramme gewrichten of zware en vermoeide benen.

  Ook verstevigend voor de huid
  Vanaf een bepaalde leeftijd begint de huid te verslappen, het lichaam verliest zijn silhouet (vorm) en kleine uitzakkingen verschijnen… Inderdaad: niemand ontsnapt aan het fenomeen van verslapte huid, zowel slanke als minder slanke vrouwen. De levensstijl speelt een belangrijke rol hierin, maar ook veelvuldig diëten, gebrek aan sport en beweging, zwangerschap en een tekort aan hydratatie zijn belangrijke factoren die de collageen- en elastine vezels ondermijnen. Deze staan in voor de huidspanning en textuur. Een kuur met de BodySculptor exCell+ verbetert de elasticiteit en zorgt voor een strakkere huid. Daarom is deze techniek er ook voor vrouwen die alleen op zoek zijn naar huidversteviging. BodySculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de kwaliteit en de vorm van de huid, en dit zowel op het niveau van het lichaam als van het gelaat, de kin en de nek.
  Een medische studie, verricht op 22 vrouwen die een kuur van 12 behandelingen met de ­BodySculptor exCell+ gedaan hebben, toonde aan dat 100% van hen een duidelijke versteviging van het lichaam hadden, en 36% van hen vond deze versteviging erg indrukwekkend.

  Voor wie?
  Dit is dé oplossing om af te slanken en je fitter te voelen. En bovendien gericht op alle lichaamszones! Het is uitermate geschikt voor vrouwen en mannen. Op leeftijd staat geen grens; de resultaten zijn overtuigend. Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

  Hoe verloopt de behandeling?
  ‘Zalig’ is het correcte woord in dit geval. De meeste gebruikers dommelen na enkele minuten in.
  – Traditionele kuur: 12 behandelingen, 2 sessies per week (6 weken)
  – Medium kuur: 12 behandelingen, 3 sessies per week (4 weken)
  – Express kuur: 12 behandelingen, 1 sessie per dag (2 weken)
  Voeding aanpassen
  Er is geen specifiek dieet verbonden aan de therapie met bodySculptor. Niettemin wordt er aangeraden om een zoregelmatig mogelijke voedingsgewoonte te hanteren, voldoende water te drinken en ‘s avonds een lichte maaltijd te consumeren. Voor degenen die dat wensen, kan er ook extra voedingsadvies aangeboden worden.

  Onderhoudsbeurten
  De resultaten met BodySculptor zijn bijzonder duurzaam. Desondanks wordt aangeraden om de behandeling op regelmatige wijze verder te zetten. Dit kan eenvoudig met behulp van de 20-beurtenkaart.
  De frequentie varieert van 1 sessie per week tot 1 sessie per 2 weken of 1 sessie per maand. Met een 20-beurtenkaart kan men dus een half jaar tot 1 jaar de behandeling onderhouden.

  Begeleiding
  Wij beschikken over een uitgebreide kennis en gamma om verder te begeleiden. Onze studio volgt elk jaar herhaaldelijk meetings en workshops omtrent BodySculptor, aangeboden door de producent (DJ Medical). Op deze manier zijn wij altijd op de hoogte van de laatste nieuwe tips en ontwikkelingen. Wij kunnen je dus bijstaan bij voedingsadvies, bewegingstherapie en andere zaken…

  Wil je weten hoe de BodySculptor voor jou kan werken? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply