Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooier resultaat in minder tijd!
  Rate this post

  Iedere morgen is het hetzelfde liedje: net als je onder de douche staat om even rustig op te starten, komen je kinderen de badkamer binnen. Terwijl je je aankleedt en rustig probeert te blijven terwijl je je wenkbrauwen invult en je lippen stift, moet je twee ruziënde kinderen uit elkaar halen. Je oudste kan het jurkje dat ze aan wil nergens vinden, wat natuurlijk jouw schuld is en je partner heeft vanochtend echt even geen tijd om de lunch voor de kinderen klaar te maken, of je dat ook nog even wilt doen.

  Wanneer je na een hectische morgen op het werk arriveert en een blik in de spiegel werpt, zie je dat je twee half ingevulde wenkbrauwen hebt. Je werkt ze snel een beetje bij, maar het resultaat is niet om over naar huis te schrijven…

  Tijd besparen
  Als je je in deze situatie herkent, is er maar een antwoord mogelijk: permanente make-up. Waarschijnlijk heb je er inmiddels wel eens van gehoord. Permanente make-up, of PMU, kan ervoor zorgen dat je die belangrijke stappen in je make-up routine niet meer iedere ochtend hoeft te doen. Je verlaat ’s ochtends het huis met prachtige make-up en, nog belangrijker, het zit nog precies zo mooi als je ’s avonds thuiskomt!

  Huidvriendelijke pigmenten
  Bij PMU worden speciale huidvriendelijke pigmenten in de huid aangebracht met behulp van een dunne naald. Voor een natuurlijk resultaat kies je samen met een PMU-artiest een pigment en vorm die het beste bij jouw huids- en haarkleur, gezichtsvorm en wensen past. Een combinatie van verschillende pigmenten is ook mogelijk. Op die manier worden de wenkbrauwen van jouw dromen ineens werkelijkheid: of je nu dunnere, bredere, vollere, strakkere of donkerdere wenkbrauwen wilt. Ook kunnen je wenkbrauwen gelift worden, dat doet wonderen voor je uitstraling en oogopslag.

  Gevleugeld lijntje
  Wat ook enorm veel doet voor je oogopslag is een lijntje boven je ogen. Je kunt kiezen voor een lijntje die tussen je wimpers wordt geplaatst waardoor ze voller en langer lijken. Ook een dikker lijntje of een ‘winged liner’ zijn mogelijk. Voor je lippen zijn ook verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lipliner, maar je hoeft niet bang te zijn voor een hard tatoeage-effect. Er wordt namelijk gespeeld met schaduwen en lijntjes voor een natuurlijk resultaat. Als je altijd je favoriete lipstick bij je wilt dragen, kun je er ook voor kiezen je hele lippen in te laten kleuren met een tint naar keuze.

  PMU-artiest
  Feryal is schoonheidsspecialiste en PMU-artiest. Ze vertelt hoe klanten PMU ervaren: ‘Mooie wenkbrauwen kunnen echt een enorme boost zijn voor je zelfvertrouwen. Klanten noemen het zelfs een nieuwe kwaliteit van leven. PMU is trouwens niet alleen ideaal als je tijd wilt besparen, maar ook als je vaak sport, veel zwemt, een bril draagt of als je niet tegen standaard make-up kunt.’ Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen is Feryal regelmatig in de schoolbanken te vinden: ‘Ik vind het enorm belangrijk om mijn klanten altijd de hoogste kwaliteit en het beste resultaat te geven, daarom volg ik geregeld nascholingen. Het zetten van PMU is maatwerk, maar ook heel dankbaar werk. Het is zo mooi om iemand vol zelfvertrouwen de salon te zien verlaten!’

  Bij Feryal Beauty kun je ook terecht voor:

  – microneedling (BB-glow)
  – henna Brows
  – microdermabrasie
  – rimpels en lippen opvullen
  – gezichtsbehandelingen
  – anti-aging
  – lashlifting
  – harsen
  – epileren met touw

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply