Rate this post
 • Een mooiere huid? Dat kan!
  Rate this post

  Morgen er jonger en stralender uitzien dan vandaag? Het kan! ‘Huidverbetering’ is het sleutelwoord, maar hoe? Maak kennis met de mogelijkheden die er zijn op het gebied van effectieve en zichtbare huidverbetering (en huidverjonging), zonder inspuitingen of operaties.

  Het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering zit hem in de manier van benaderen en toepassen. Waar de verzorging zich slechts richt op de buitenkant van de huid, gaat huidverbetering een grote stap verder. De oplossing zit dus niet alleen in een potje, en daarom kijken we bij het verbeteren van de kwaliteit van de huid niet alleen maar naar de buitenkant, maar ook naar onder andere voeding, hormonen, darmen en het algemene welzijn.
  Kies je voor huidverbetering, dan kies je voor een holistische benadering; dat wil zeggen behandelingen, al dan niet ondersteund met hightech apparatuur, met bijbehorende producten en adviezen op het hoogste niveau. Jij en jouw huidspecialist werken nauw samen, en de manier waarop is uiteraard volledig afgestemd op jouw wensen, behoeftes en mogelijkheden, die allemaal tijdens je gratis kennismakings-intakegesprek worden besproken.

  Cellulite-/ afslankkuur en lymfemassage
  Cellulite bestaat uit bobbeltjes en putjes in dijen en billen, ook wel ‘sinaasappelhuid’ genoemd. Oorzaken:
  – stagnering van de lymfecirculatie met daarmee gepaard gaande vochtophopingen
  – verstopte vetcellen die samenklonteren en plakken vormen
  – verklevingen van huidlagen
  – verslapping van de huid

  Nieuw: SLIMYONIK, bekend van RTL5 Duitsland en te ondergaan bij Farm de Beauty als enige salon in Nederland. SLIMYONIK stylt jouw lichaam.
  Laat jouw lichaamsdroom uitkomen met de speciale programma’s van SLIMYONIK®. Geniet van de topprestaties met dieptewerking, afhankelijk van jouw persoonlijke doel:
  – Slim- en cellulite-massage: stimulering ter reductie van vetkussentjes, versteviging van het bindweefsel
  – cellulitemassage: gerichte versteviging van het bind­weefsel, glad maken van het huidprofiel
  – lymfemassage: stimulering van de afvoer van overtollig water, hulp bij het ontslakken
  Permanente make-up

  Heb jij er ook genoeg van om iedere morgen met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.
  Permanente make-up (of beter gezegd ‘duurzame make-up’) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Wat zijn de mogelijkheden?
  – Wenkbrauwen. Ook als je helemaal geen wenkbrauwen meer hebt, kun je met permanente make-up blijvend worden geholpen.
  – Eyeliner. Als je een eyeliner met permanente make-up hebt, heb je steeds sprekende ogen.
  – Lipliner. Je lippen zijn voortaan altijd perfect van vorm.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Aanpak
  Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Ga je akkoord, dan wordt er gepigmenteerd. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen wordt de hairstroketechniek gebruikt. Hierbij worden je eigen wenkbrauwen geperfectioneerd door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’ met een heel dun naaldje. Na een aantal weken ga je weer terug naar de salon voor een nabehandeling, waarbij ook eventueel een correctie kan plaatsvinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply