Rate this post
 • Een mooiere huid, ook voor jou
  Rate this post

  Heb je een buikje dat wat strakker zou mogen? Wil je af van die putjes op je benen? Zou je wel een strakkere huid op de benen willen? Het is allemaal mogelijk met de innovatieve techniek die wij aanbieden binnen Instituut Essence. Instituut Essence is gespecialiseerd in huidverjonging en plaatselijk vetafbraak.

  Een van de meest geavanceerde en nieuwste apparaten op de markt voor huidverstrakking is de Venus Freeze. Venus Concept is nummer 1 in Amerika en helemaal hot. Een unieke behandelmethode voor een strakker gezicht en lichaam.

  Hoe bereik je huidverstrakking?
  1. Zorg voor volwaardige voeding. Dit scheelt de helft. Voeding is de brandstof voor de huid. Hieruit moeten de reparatiestofjes komen. Vanuit onze therapeutische achtergrond adviseren wij je graag welke voeding voor jouw huid de beste is.
  2. Wij adviseren al onze klanten die huidverbetering wensen LavieSage-producten te gebruiken. LavieSage is voeding voor de huid in de vorm van voedingssupplementen. Echte huidverbetering komt ook van binnenuit! Huidproblemen als rosacea, psoriasis, eczeem, slappe huid, darmproblemen en pigmentvlekken worden fantastisch ondersteund. De resultaten zijn dan nóg sterker!
  3. Wij starten vaak met een microdermabrasiebehandeling als eerste behandeling. Deze peeling zorgt voor een betere opname van producten, de huid voelt al gladder aan en de teint is fris. In een intakegesprek zullen wij je op maat adviseren.
  4. Voor huidverbetering en een gladde huid kunnen de volgende behandelingen ingezet worden binnen Instituut Essence: de Venus Freeze, microdermabrasie, het zuurstofapparaat, microneedling en chemische peelings.

  Natuurlijke facelift
  Venus Freeze is de meest effectieve behandeling op het gebied van huidverjonging. We noemen het de ‘natuurlijke facelift zonder chirurgie’. Het voelt heerlijk aan als een hotstonemassage. Mensen vallen vaak in slaap. De behandeling werkt op basis van magnetische pulsen en radio­frequenttherapie en is volledig veilig.
  Bij deze behandeling ontstaan er nieuwe fibroblasten. Deze zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen. Collageen vormt een netwerk van vezels, zodat de huid steviger wordt. Naarmate we ouder worden, wordt ons collageen minder flexibel en vermindert het in aantal. Hierdoor verslapt de huid.

  Door van binnenuit de collageenvorming te stimuleren met voedingssupplementen, versterkt dit de behandeling van de Venus Freeze en zorgt dit voor nog meer huidverstrakking.
  De circulatie verbetert in je huid door de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes. Heel bijzonder!
  Huidverstrakking, cellulitevermindering en vetafbraak (vetafbraak alleen op het lichaam) gaan fantastisch met de Venus Freeze.
  Foto’s van behaalde resultaten laten we je graag zien in ons Instituut. Kom naar de informatieavond en ervaar zelf wat de resultaten zijn!

  Serie behandelingen
  Huidverjonging bereik je door de Venus Freeze behandeling in een serie in te zetten, voor het optimale resultaat 1 behandeling per week. De behandelingen duren tussen de 30 en 45 minuten. Voor het optimale resultaat zijn 8 tot 10 behandelingen nodig voor het gezicht, afhankelijk van de huidconditie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply