Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een mooiere huid, ook voor jou

  Een strakke huid creëren in het gezicht, de hals en op het lichaam, zonder dat er een chirurgische behandeling aan te pas komt. Botox zonder botox? Het is mogelijk met de Venus Freeze.

  Dit ingenieuze apparaat is sinds enige tijd ook te vinden bij de Ridderkerkse praktijk Vital Huidtherapie en Anti-Aging. ‘Dit heb ik altijd gemist! De Venus Freeze maakt mijn praktijk compleet’, steekt eigenaresse Marjan van Gemerden haar enthousiasme niet onder stoelen of banken.

  Venus Freeze
  Maar wat doet de Venus Freeze nu eigenlijk? ‘Het is een nieuwe techniek, waarbij wordt gewerkt met radio­frequente energie en magnetische pulsen’, legt Marjan uit. ‘Dat zorgt voor warmte in de huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes. Fibroblasten zijn de cellen die zorgen voor de productie van collageen, en dat heeft weer een verstevigend effect op de huid.’ De Venus Freeze is daarom zeer geschikt om rimpels te reduceren, de huid strakker te maken en de contouren op niet chirurgische wijze te verbeteren. Een soort ‘facelift zonder facelift’ dus.

  Ontspannend
  De Venus Freeze kan worden ingezet op het gezicht, de hals en op het lichaam. Daardoor is het ook mogelijk om cellulitis te verminderen en vetcellen te verkleinen. De behandeling is pijnloos, risicovrij en geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren. ‘Bovendien wordt de behandeling als zeer aangenaam en ontspannend ervaren’, vertelt Marjan. Ze heeft de Venus Freeze al gebruikt tegen onder andere hamsterwangen, lijntjes rond de mond en, omdat het apparaat dicht onder de ogen kan komen: ook kraaienpootjes.

  Verbluffend resultaat
  De resultaten zijn verbluffend. De naam is overigens afgeleid van de godin van de schoonheid, terwijl ‘Freeze’ staat voor het stilzetten van de tijd. Goed gekozen, zegt Marjan: ‘Wist je dat wij na ons vijftigste levensjaar liefst de helft van al het collageen in onze huid missen? Iedereen die daarvan hinder ondervindt, is echt gebaat bij de Venus Freeze. Bovendien is het na liposuctie een prachtige nabehandeling om de huid verder te verbeteren.’ Diverse BN’ers en zelfs internationale sterren als Beyoncé zweren inmiddels al bij de Venus Freeze!

  Introductiekorting
  Door de komst van de Venus Freeze heeft Marjan het plaatje in haar praktijk voorlopig af. Vol enthousiasme stort ze zich, naast de andere behandelingen die Vital uiteraard ook nog steeds aanbiedt, op het werken met dit nieuwe apparaat. Speciaal voor mensen die willen kennismaken met de Venus Freeze, hanteert Vital een aantrekkelijke introductiekorting. Neem voor meer informatie gerust contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply