Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooiere huid, ook voor jou
  Rate this post

  Sinds begin dit jaar is ons vertrouwde merk hannah gaan samenwerken met het cosmeticamerk Juliette Armand. Deze samenwerking is ontstaan uit een behoefte om naast hannah’s eigen huidverbeteringsproducten een aantal sterkere behandelingen voor specifieke huidproblemen te kunnen geven.

  Juliette Armand is een van oorsprong Griekse productenlijn met een sterk therapeutische werking door zeer hoog geconcentreerde werkstoffen. Huidtherapie Tiel en Wageningen heeft ervoor gekozen om met twee van deze lijnen te gaan werken. Het systeem ‘Acne therapy’ werkt doelgericht op het terugdringen van acne met een thuis-protocol, met daarnaast een serie kruidenpeelingen bij de huidtherapeut. Tevens kun je bij huidtherapie Tiel en Wageningen terecht voor het behandelen van pigmentvlekken met de ‘Whitening therapy’. Deze behandeling is zeer effectief door onder andere arbutin en vitamine C, die hyperpigmentatie bij de bron aanpakt, namelijk de aanmaak van overtollig pigment.

  Neem voor meer informatie en een intakegesprek contact met ons op.

  Van je ongewenste haargroei af
  Wil je voorgoed verlost worden van je ongewenste haargroei? Huidtherapie Tiel en Wageningen helpt je hiervanaf.

  De High Power LightSheer Diodelaser is een geavanceerde technologie, ontworpen om comfortabel en snel ongewenste haren duurzaam te reduceren. De LightSheer behoort dan ook tot de beste ontharingslasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten.

  De haar absorbeert warmte
  De LightSheer produceert een krachtige, hooggeconcentreerde en zuivere laserstraal. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment van de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de haarwortels zodanig beschadigd raken, dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is.

  Veilig & huidvriendelijk
  Om de huid extra te beschermen en comfort te bieden, heeft de LightSheer een uniek koelsysteem. Door deze koeling is de behandelmethode goed te verdragen, waardoor verdoving overbodig is. Gewoonlijk kun je vrijwel direct na de behandeling je normale dagelijkse bezigheden hervatten.

  Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen met laserlicht worden behandeld, zoals gezicht, armen, benen, borst, rug en bikinilijn. Gemiddeld heb je 5 tot 7 behandelingen nodig.

  Neem voor meer informatie en een intakegesprek contact met ons op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply