Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een mooiere versie van jezelf
  Rate this post

  Mensen willen graag gezond en vitaal zijn en met een jonge uitstraling ouder worden. Een gezonde, stralende huid: wie wil dat niet? De verwachtingen zijn de laatste jaren enorm gestegen, om de huid op natuurlijke wijze te verbeteren en te verjongen. Het aanbod in natuurlijke huidverbetering is ook enorm toegenomen. Wat is eigenlijk het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering? En wat kun je zelf doen om je huidconditie optimaal te maken?

  Een belangrijk aspect van een gezonde huid is je voeding, want wat je eet is vaak datgene wat je terugziet in de huid. Voeding is de laatste jaren enorm verarmd, door landbouwgrond die te veel oogsten moet opbrengen, door te veel bewerkingen en te veel suikers. Door een lange opslag in koelcellen doen sinaasappels er bijvoorbeeld 2 jaar over van de boom tot in je boodschappenmandje. Daarom is het soms nodig dat iemand supplementen tot zich neemt om tekorten voor het lichaam en de huid ermee aan te vullen. Het team van Beauty All in is in opleiding tot orthomoleculair huidspecialist en is begin 2016 gestart met het adviseren rond supplementen van Beauty Supps. Deze supplementen zijn vooral gericht op huidverbetering.

  Intake
  Een nieuwe klant krijgt een uitgebreide intake. Er wordt gekeken naar de gehele persoon en naar de persoonlijke wensen en doelstelling van de klant: wat wil de klant bereiken en hoe snel wil de klant dat resultaat bereiken? Voor natuurlijke huidverbetering en anti-aging ga je een relatie voor de langere termijn aan met de klant. De huid heeft eerst een prikkeling nodig en daarna begint herstel en opbouwtijd. Dus minder rimpels en een steviger huid met meer volume, heeft tijd nodig om dat te bereiken. Hoe meer prikkels in een kortere tijd, hoe sneller de resultaten zichtbaar worden, maar dit alles is afhankelijk van onder andere huidtype, doelstelling, leeftijd, genen en budget. Als je de stappen naar een gezonde huid goed neemt, krijg je een betere fundering (collageenlaag) om te bouwen, en daardoor beter en langer resultaat.

  Voedingsdagboek
  Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid kunt worden, kun je een voedingsdagboek online invullen. Op basis daarvan kan Beauty All in je inzicht geven in wat je binnenkrijgt aan calorieën, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Ook kom je te weten of dat in de buurt komt van je dagelijkse behoefte, en je dagelijkse behoefte is gebaseerd op het niet ziek worden. Het houdt geen rekening met levensstijl, sport, stress en hogere eisen van huidverbetering.

  Behandelingen bij Beauty All in
  • verwijderen couperose en of pigmentvlekken met de IPL lux G. Door middel van lichtflitsen kunnen de openstaande bloedvaatjes of ­pigmentvlekken effectief verwijderd worden.
  • microdermabrasie
  • microneedling
  • facelift zonder operatie met de So Up
  • kennismaken met de productlijnen
  • ontharen door middel van IPL-licht. De haarzakjes worden hiermee duurzaam verwijderd, en je hebt geen getob meer met scheermesjes.
  • advies rond afvallen met Powerslim
  • permanente make-up. Dit is dé manier om je wenkbrauwen en eyeliners altijd perfect te hebben. Je hoeft ze nooit meer bij te werken of te kleuren met een potlood. De wenkbrauwen worden met de nieuwste 3D-technieken (micro­blading) behandeld. Het resultaat is bijna niet te onderscheiden van de natuurlijke wenkbrauw.
  • acnebehandeling (mogelijk vergoeding zorgverzekeraar)
  • make-upadvies met minerale make-up van Young Blood
  • voedingsadvies

  Facelift zonder operatie
  Nu ook bij Beauty All in: facelifting zonder operatie met de So Up Reloaded. Het is de nieuwste techniek om schade aan je huid te herstellen; niet alleen aan de buitenkant, maar vooral van binnenuit. Alle vezels en cellen in je huid worden aangezet tot vernieuwing. Je krijgt zelfs de uitstraling terug van een aantal jaren geleden. De kuur is inzetbaar voor gezicht en/of lichaam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply