Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een natuurlijk haarwerk
  Rate this post

  Kanker is zeer ingrijpend in iemands leven, en de verschillende behandelingen hebben ook uiterlijke veranderingen tot gevolg. Een van die veranderingen kan haaruitval zijn. Haarverlies door een chemokuur is niet alleen maar het verliezen van je haar: je hele uiterlijk verandert en alles wat hiermee te maken heeft. Met een pruik of haarwerk hou je toch een volle bos haar.

  Mienis & Co Pruiken – Haarwerken verzorgt alle soorten haarwerken voor vrouwen die kaal worden door chemotherapie (volledige pruiken) of dunner haar krijgen door een haarziekte zoals alopecia of hormoongerelateerde problemen (haaraanvulling door haarstukjes).

  Mooi haarwerk
  Haarwerkspecialisten Nannette Mienis en Leonie van Bergenhenegouwen zijn twee door de wol geverfde oud-kapsaloneigenaren die vrouwen met haarverlies met veel vertrouwen, vakkennis, know-how en liefde begeleiden om een natuurlijk en mooi haarwerk te vinden. Ze doen hun werk met overtuiging: ‘Het is onze taak een vrouw zich weer mooi te laten vóélen.’

  Samen met jou gaan ze op zoek naar de best mogelijke en mooiste oplossing voor tijdelijk en permanent haarverlies. Altijd streven ze naar een natuurlijk resultaat en comfort bij het dragen van een pruik, haarwerk of haarstukje.

  Neem op tijd contact op
  ‘Stel ons in een vroeg stadium op de hoogte – voor de chemokuur bijvoorbeeld. Wij kunnen dan zien hoe je het normaal gesproken draagt en hoe jouw haar valt. Op die manier kunnen wij je pruik of haarwerk zoveel mogelijk afstemmen op jouw huidige haarmodel.’

  Mienis & Co Pruiken – Haarwerken heeft reeds een goede reputatie opgebouwd bij de Reinier de Graaf Ziekenhuizen in Delft, Naaldwijk, Voorburg en Ypenburg. De haarwerkspecialisten zijn actief in heel de regio, waaronder Zoetermeer, Leidschendam, Den Haag, Rijswijk (Zuid-Holland), Pijnacker, Delfgauw, Leiden en Westland.

  Je wordt vriendelijk ontvangen in één van de sfeervolle ontvangstruimten in Delft of Monster. Of ze komen bij jou thuis of in het ziekenhuis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply