Rate this post
 • Rate this post

  ‘Schoonheid zit vanbinnen’, is een veelgehoord devies. Maar wat nu als je je vanbinnen slecht voelt over wat je buiten ziet? Je kunt je behoorlijk onzeker voelen wanneer je niet tevreden bent met je uiterlijk.

  Tegenwoordig begint het taboe te verdwijnen op het verfraaien van je uiterlijk. En dat is een goede zaak, want je uiterlijk heeft wel degelijk invloed op je gevoel van eigenwaarde en je zelfvertrouwen. Naast kleding, make-up en haarstyling is er meer mogelijk. Dat cosmetische ingrepen alleen mogelijk zijn voor beroemdheden is verleden tijd.

  ATS-kliniek is een kliniek gespecialiseerd in plastische en cosmetische behandelingen. Met een gedreven team van specialisten werken zij hard om jou een natuurlijk mooier resultaat te bieden. Een behandeling is daarmee veel meer dan een verandering aan de buitenkant.

  Meest populaire behandelingen
  ATS-kliniek biedt een groot scala aan behandelingen aan. Er is een aantal behandeling dat het meest in trek is.

  Borstvergroting
  Een borstvergroting kan op een zeer natuurlijke manier worden uitgevoerd. Samen met de specialist kies je voor prothesen die het beste bij jouw lichaam passen. Deze ingreep draagt bij aan een fraaiere lichaamsverhouding, wat voor velen een behoorlijke toename van het zelfvertrouwen oplevert. Bij ATS-kliniek worden alleen prothesen gebruikt van hoge kwaliteit.

  Fillers
  Fillers worden steeds populairder. Met fillers kun je rimpeltjes en lijntjes in je gezicht, hals, handen en lippen opvullen. Verder kunnen fillers gebruikt worden om bepaalde delen in je gezicht te benadrukken, zoals je lippen of je jukbeenderen. Door middel van een paar eenvoudig prikjes kan de huid worden verbeterd of specifieke plekken worden opgevuld. Bij ATS-kliniek zijn de behandelaars gespecialiseerd in een natuurlijke en subtiele rimpelbehandeling.

  Liposculpture
  Soms blijven er plaatsen op het lichaam over waar ondanks sport en fitness nog steeds overtollig vet achterblijft. Door middel van een liposculpture-behandeling kun je hier vanaf komen. Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen met een goede huidelasticiteit. De techniek is tegenwoordig zeer verfijnd, en er zijn verschillende mogelijkheden waar de consulenten van ATS-kliniek je over kunnen informeren.

  miraDry
  Veel of overmatig zweten is voor veel mensen op dagelijkse basis bijzonder vervelend. Het kan leiden tot schaamtegevoelens en zelfs vermijden van sociale contacten. Bij ATS-kliniek is daarom miraDry een bijzonder populaire en effectieve behandeling. Het miraDry-systeem geeft gedoseerde energie af aan de plek waar de okselzweetklieren zich bevinden. Deze zweetklieren raken ‘oververhit’, en worden zodoende uitgeschakeld. Deze resultaten zijn blijvend en snel.

  Ooglidcorrectie
  Huidveroudering gebeurt bij iedereen. Maar de huid rond de ogen kan bij mensen op relatief jonge leeftijd al aan stevigheid verliezen. Veelal zie je er hierdoor vermoeider en ouder uit dan je feitelijk bent. Zowel het onder- als het bovenooglid kan uitzakken. Voor beide oogleden is er een correctie mogelijk die de huid strakker en netter maakt.

  Drs. Van Dijl is cosmetisch arts. Een cosmetisch arts houdt zich met name bezig met cosmetische behandelingen als injectabelen. Drs. Van Dijl is al jaren als participerend arts betrokken bij internationaal geneesmiddelenonderzoek. Daarbij is hij gespecialiseerd in behandelingen als botox, fillers, overmatig zweten, lipopvulling en mesotherapie. Sinds 2006 is drs. Van Dijl verbonden aan de ATS-kliniek.

  Drs. Franken is plastisch chirurg. Plastisch chirurgen houden zich bezig met allerlei cosmetische en chirurgische behandelingen. Drs. Franken vindt het van groot belang nauwgezet te werken en in een behandeling te streven naar perfectie. Daarbij is hij gespecialiseerd in facelifts, verschillende typen borstoperaties, onderooglidcorrecties en liposuctiebehandelingen. Vanaf 2004 is hij naast plastisch chirurg ook medisch directeur bij de ATS-kliniek.

  Dr. Hermens is plastisch chirurg. Hij kenmerkt zich door een menselijke benadering, en is toegankelijk voor de wensen van patiënten. Zo weegt hij gezamenlijk met een cliënt af of een bepaalde behandeling de juiste is voor die persoon. Daarbij is hij gespecialiseerd in neuscorrecties, ooglidcorrecties en borstvergrotingen. Vanaf 2004 is hij naast plastisch chirurg ook medisch directeur bij de ATS-kliniek.

  Andere specialisten
  Naast de cosmetisch arts en plastisch chirurgen, zijn er ook andere specialisten aan de ATS-kliniek verbonden die mensen kunnen helpen met verschillende klachten. Zo is Renate Klein als huidtherapeut actief, Marleen Klomp is laserspecialist, en Esther van Gent is consulent.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply