Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een natuurlijke facelift
  Rate this post

  Stress en spanning kunnen ons uiterlijk nadelig beïnvloeden doordat spieren worden samengetrokken. Dit is direct zichtbaar in het gelaat. Spieren in het gezicht zijn namelijk aangehecht aan de huid en hebben daardoor een rechtstreekse invloed op ons uiterlijk.

  Een Japanse gezichtsmassage is niet alleen een puur verwenmoment voor je huid, maar zorgt er tevens voor dat je er stralend blijft uitzien. Tijdens een Japanse gezichtsmassage worden er fijne maar toch diepe spierbehandelingstechnieken gebruikt om het overspannen weefsel los te maken. Hierdoor wordt de celvernieuwing gestimuleerd en kan de huid sneller herstellen en zich verstevigen, waardoor rimpels minder kans hebben te ­ontstaan en zelfs verminderen.
  Een Japanse gezichtsmassage bestaat uit een nekmassage, gezichtsmassage, drukpunt­massage, lymfedrainage en wordt afgesloten met een hoofdmassage. Door regelmatig een Japanse gezichtsmassage te ondergaan, geef je jouw gezicht op een natuurlijke manier, ­zonder gebruik van botox, een facelift.
  Kijk op de site van Oreo Kormi voor meer informatie en maak snel een afspraak, om deze bijzondere massage te mogen beleven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply