Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een natuurlijke facelift
  Rate this post

  Verouderen doen we allemaal, maar… het goede nieuws is dat je met een ­Japanse gezichtsmassage een stuk ­aangenamer ouder kunt worden.

  Bij deze massagebehandeling wordt een een combinatie van meer dan 40 verschillende technieken toegepast. Eerst wordt een ontspannende nekmassage gegeven om een betere doorbloeding naar het hoofd te krijgen. Hierna volgen een diepe massage van ­gezichtsweefsels en -spieren, een zachte ­massage van de huid, een energetische massage met drukpunten en meridianen, en een lymfedrainage voor het afvoeren van de afvalstoffen. Tot slot wordt de hoofdhuid gemasseerd. Dit alles (samen met een uitgebreide reiniging, peeling, reinigend masker en voedend vliesmasker) wordt gegeven in een 2 uur durende ­gelaatsbehandeling! De Japanse gelaatsmassage is aangenaam en heel gezond. Het verhoogt de immuniteit, verlaagt de stress en optimaliseert het hormonale systeem. Maar bovenal is er sprake van een natuurlijke facelift.
  Je ziet er jonger uit! Je kunt de volgende resultaten verwachten: een betere doorbloeding en een frissere teint, gelifte wenkbrauwen, de ogen lijken groter, minder last van wallen onder de ogen, vollere lippen, een stevigere kaaklijn, positieve mondhoeken die jeugdiger ogen, een strakkere en gladdere kin en nek, verfijning van rimpels en het voorkomt leeftijdsvlekken. Op gezondheidsgebied worden de volgende resultaten vaak genoemd: verbeterde bloed-, zuurstof-, lymfe- en energiedoorstroming, vermindering van migraine / hoofdpijnen, ­verfrissend, anti-vermoeidheid, vermindering van stress en ontspanning van de nekspieren.
  Heel bewust heb ik ervoor gekozen om deze ­bijzondere behandeling, de Osaine Sea Stem skin renewal-behandeling, toe te voegen aan mijn andere DermaPrime behandelingen. ­Wanneer je kiest voor Osaine Sea Stem, kies je voor natuurlijke huidverbetering!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply