Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een nieuw begin
  Rate this post

  Een frisse start: dat is wat we allemaal willen aan het begin van een nieuw jaar. We doen elkaar de beste wensen, we zeggen: ‘in goede gezondheid’… Maar hoe bereiken we deze ‘goede gezondheid’ of hoe behouden we deze?

  We hebben goede voornemens: stoppen met roken, meer sporten, gezonder eten… Noem maar op. Eén heel belangrijk aspect vergeten we vaak hierbij, namelijk dat lichaam en geest samengaan. Zij zijn één. Wanneer we dus goede voornemens hebben, doen we er goed aan om dit te doorzien, om op lange termijn deze voornemens te kunnen waarmaken. Door het lichaam op een positieve manier te ondersteunen, zullen we er meer kans op maken om vitaal oud te worden.
  Bij Shiatsu-therapie worden lichaam en geest weer met elkaar in balans gebracht. Oude blokkades worden opgeheven, oud zeer wordt opgeruimd, zodat we weer met een opgeschoonde bibliotheek (lichaam) het nieuwe jaar aankunnen! Binnen de Shiatsu-therapie zijn er verschillende technieken om lichaam en geest hierin te ondersteunen, zodat ook jij ‘met een frisse start’ ertegenaan kan! Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply