Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een nieuw jaar, een nieuwe look
  Rate this post

  Heb je je niet kunnen inhouden tijdens de feestdagen? Geen paniek! Onze afslanktherapeute helpt je met afvallen. Kom langs voor voedingsadvies en een trainingsprogramma. Maak nu gebruik van onze voorjaarsactie en krijg een gratis behandeling (tanden bleken, wimperextensions of gelnagels).

  Tijdens het intakegesprek krijg je een persoonlijk voedingsadvies. Hierbij wordt gekeken naar jouw persoonlijke levensstijl. Het dieet dat je krijgt, is gemakkelijk vol te houden. Je krijgt geen last van een hongergevoel, omdat je regelmatig mag eten. En in combinatie met het trainingsprogramma zul je snel resultaat zien! Hierdoor blijf je gemotiveerd en vol energie.
  Het trainingsprogramma bestaat uit een spierstimulatie van een half uur, waardoor je afvalt. De vetcellen worden losgemaakt en je afvalstoffen worden op een natuurlijke wijze afgevoerd. Het is een trainingsprogramma zonder belasting van je gewrichten. Je kunt het trainingsprogramma zo vaak volgen als je wilt, en dit allemaal onder goede begeleiding van onze afslanktherapeute.

  Naast het geven van voedingsadvies biedt Diamond Smile Zaandam nog meer, zoals veilig en pijnloos tanden bleken, tandkristallen, wimperextensions (one-by-one-techniek), Gellac en gelnagels (French manicure en naturel).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply