Rate this post
 • Een nieuw jaar, een nieuwe start
  Rate this post

  Oh nee! Weer te laat opgestaan! Met een noodgang vlieg je uit je bed en spring je onder de douche. Nu alleen nog snel even je kleren pakken. Maar waar is al je ondergoed gebleven? Het enige wat je kunt vinden is die oncomfortabele bh en een niet matchend slipje. Niet echt bepaald een goed begin van de dag…

  Ons ondergoed is iedere dag de basis van wat we aan doen. Daarom mag dat toch ook wel in orde zijn! Veel vrouwen lopen op dagelijks rond met een bh die niet goed past en niet de juiste ondersteuning biedt. En wat dacht je van die onderbroeken die er zo leuk uitzagen op de hanger maar die eigenlijk voor geen ene meter zitten. In plaats van maar te blijven rondlopen met dit soort irritaties, is het beter om het gewoon in één keer goed op te lossen.

  Een gelukkig nieuw jaar!
  Het begin van een nieuw jaar is het perfecte moment om oud ondergoed weg te doen en jezelf weer een paar nieuwe setjes te gunnen. Hoe pak je dat aan? Dat is heel simpel. Haal al je ondergoed uit je kast en leg het allemaal bij elkaar. Haal dan eerst je favoriete items eruit (als die er nog tussen zitten op dit punt). Bekijk even waar jij je comfortabel in voelt en wat er nog mist in je collectie. Haal dan alle oude, kapotte of ongebruikte stukken ondergoed eruit en doe die weg. Nu je weer een schoon canvas hebt en een idee van wat je wilt, kun je gaan winkelen voor een paar nieuwe, mooie setjes waar jij je prettig in voelt. Vanaf dan kun je elke ochtend weer zorgeloos je ondergoed uit je kast halen.

  Wist je dat…
  … je een nieuwe bh altijd het best op de meest losse haak kunt dragen? Als de stof dan met de tijd uitrekt, kun je overstappen op de volgende haak. Zo gaan je bh’s een stuk langer mee!

  De Magneet Lingerie
  Bij De Magneet Lingerie ben je op de juiste plek voor lingerie, nachtkleding, beenmode en badmode. Wist je dat veel vrouwen de verkeerde bh-maat dragen? Je figuur én je kleding komen beter tot hun recht wanneer je de juiste lingerie draagt. Laat je adviseren door de lingeriespecialisten van De Magneet!
  De winkel is ook gespecialiseerd in borstprotheses en protheselingerie. Het assortiment daarin is groot, en bestaat uit merken als Anita, Amouna, ABC (Basko) en Silima. De gediplomeerde mammacarespecialisten van De Magneet kunnen jou voorzien van een professioneel en deskundig advies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply