Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een nieuwe look
  Rate this post

  Je hebt de zomerse zon nog in je haar zitten, maar het is tijd om weer aan de slag te gaan. Het ideale moment om ook je haren weer te laten verzorgen. Bijpunten, een stukje eraf of juist iets heel anders: waar jij zin in hebt.

  Het team van No Limits heeft in de zomer niet stilgezeten. Ze zijn nu met zijn vieren: na Laura is ook Britt erbij gekomen. Het team staat voor je klaar om je in de watten te leggen!

  Op je mooist tijdens de grote dag
  Je hakken liggen al klaar en de jurk wordt op maat gemaakt. Je kan bijna niet wachten om de jurk eindelijk te mogen dragen en het ja-woord te zeggen. De jurk is alleen pas de helft van je uiterlijk tijdens de bruiloft. Als kappers zijn we vast een beetje bevooroordeeld, maar minstens zo belangrijk als de jurk is natuurlijk je bruidskapsel! Je kunt deze ook bij No Limits laten verzorgen. Met jouw ideeën en inspiratie en onze kennis gaan we het allermooiste resultaat bereiken. Het doel: draaiende hoofden, een weggepinkt traantje en een golf die door het publiek heen gaat: ‘Wauw!’

  Wat te doen tegen een jeukende hoofdhuid?
  Vaak jeuk na het douchen of last van roos? Het kan zijn dat je hoofdhuid gevoelig reageert op je shampoo. Zelfs sommige anti-roos shampoo kan er zo voor zorgen dat je alleen maar meer huidschilfers van je schouders moet vegen! Speciaal voor mensen met een gevoelige hoofdhuid hebben wij Derma Sensitive shampoo. Deze shampoo kalmeert de huid, heeft weinig parfum en maakt zo eindelijk een einde aan de jeuk.

  Hou je haar gezond in de herfstmaanden
  Tip 1: Probeer je haar niet te vaak te wassen. Je haar wordt hier namelijk vetter van, omdat je hoofdhuid na iedere wasbeurt opnieuw talg begint aan te maken. Ook is het belangrijk om bij iedere wasbeurt conditioner te gebruiken om het vocht van je haar te behouden.
  Tip 2: Over het gebruik van conditioner gesproken: let op! Veel mensen brengen hun product aan tijdens het douchen, wanneer het haar nog nat is. De conditioner stroomt dan direct het putje weer in. Zonde natuurlijk! Je kunt beter eerst even een handdoek door je haren halen. De conditioner kan dan voldoende in je haar intrekken en er gaat niets verloren.
  Tip 3: Gebruik een haarmasker. Een lekker hoge verwarming en heet douchen – twee dingen die juist in het najaar zo fijn zijn – zorgen ervoor dat je haar snel uitdroogt. Een keer per week een haarmasker gebruiken kan de schade beperken en je haarkwaliteit juist mooi houden.

  Alles kan bij No Limits!
  Of je nu op zoek bent naar mooie dikke krullen, een balayage of je even wil laten bijknippen, je bent bij No Limits altijd aan het juiste adres. Met opleidingen en cursussen blijven de kapsters op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied. Zo is No Limits bijvoorbeeld gespecialiseerd in krullen en de Curlsys-methode: een knipmethode om een zo mooi mogelijke krul in het haar te krijgen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply