Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een nieuwe manier van afscheid nemen
  Rate this post

  Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren biedt uitvaartplechtigheid. Nabestaanden nemen, in een huiselijke sfeer afscheid van hun dierbare in afscheidsruimte “De Getijden” aan de Kerklaan 17-19 te West Souburg (Vlissingen).

  Uitvaartplechtigheid in onze aula
  Simon Slager: ‘Nog steeds bestaat het idee dat een uitvaartplechtigheid moet plaatsvinden in de aula van de begraafplaats of crematorium. Toch kan een plechtigheid of afscheid op een andere locatie worden gehouden; de crematie zelf gebeurt dan wel in een crematorium naar keuze. In de aula van Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren, in de wijk West Souburg, kunnen nabestaanden in een persoonlijke sfeer afscheid nemen van hun dierbare met aansluitend een condoleance.’

  Meer tijd voor hetzelfde geld
  Crematoria en aula’s kennen een beperkte tijd waarbinnen zowel de afscheidsplechtigheid als de condoleance moeten plaatsvinden. Een veelgehoorde opmerking is dat familieleden en kennissen elkaar veelal zien bij trouw- en rouwplechtigheden en dat er dan bij een uitvaart vaak te weinig tijd is om met iedereen te praten.

  Simon Slager: ‘Juist bij een meer persoonlijke invulling van de afscheidsdienst hebben nabestaanden vaak te weinig tijd aan de standaard 2 x 30 minuten. Bij een uitvaartplechtigheid kan bij ons eenvoudig 2,5 uur worden gereserveerd, zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Dit biedt nabestaanden en belangstellenden de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van de overledene en na te praten, onder het genot van een kopje koffie, thee of andere consumpties.’

  Compleet verzorgd arrangement
  Simon Slager hanteert tarieven die voor iedereen toegankelijk zijn, zonder afbreuk aan kwaliteit. Wij bieden een kompleet verzorgd arrangement aan voor € 3995,- zonder kosten achteraf te berekenen. Wij stellen ons uitvaartcentrum 2.5 uur ter beschikking voor een uitvaart. Wij zijn er voor iedereen, ongeacht bij wie u verzekerd bent.

  Persoonlijke dienstverlening
  Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren is een onderneming die u persoonlijke dienstverlening biedt gebaseerd op de wensen van de nabestaanden. Hierin past de huiselijke sfeer van ons uitvaartcentrum.
  Mocht u informatie willen hebben, of in een persoonlijk gesprek uw eigen uitvaartwensen willen bespreken dan kunt u hiervoor contact opnemen met Simon Slager.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply