Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een nieuwe start

  Een nieuw jaar en een nieuwe start. Heb jij ook weleens gedacht aan het verbeteren van je huid, het verminderen van rimpels of van littekens, lokaal vet of ongewenst haar afkomen?

  Een verslapte of droge huid, rimpels, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden: er is een scala aan mogelijkheden om de huid te behandelen. Wij beschikken over apparatuur en producten om geweldige resultaten te bereiken. Hieronder bespreken wij een paar van onze behandelmethoden.

  Endermotherapie
  De behandelmethode met endermotherapie bestaat al 30 jaar en is een natuurlijke, niet-agressieve methode met een vacuüm-zuigapparaat waarbij door middel van mondstukken met rolletjes of klepjes de huid in de diepere lagen wordt behandeld. Deze weefseltherapie is niet alleen geschikt voor medische doeleinden, brandwonden, littekens, oedeem en zware benen, maar heeft ook zijn dienst bewezen bij de meer cosmetische doeleinden, zoals bij verslapte en slecht doorbloede huiden, cellulite en lokale vetophopingen.

  Peeling
  pHformula behandelingen zijn ontwikkeld in een Spaans farmacologisch instituut. Peelingen zijn er in soorten en maten, maar de pHformula behandelingen gaan verder dan zomaar een peeling. pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen, zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.
  pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. De huidbehandelingen beginnen al thuis en leveren ­spectaculaire resultaten op bij:
  – huidveroudering, intensieve rimpelvermindering en het verstrakken van de huid
  – acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  – hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden ­spectaculair verminderd
  – chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea
  Verschillende producten kunnen worden gecombineerd tot één behandeling, waarbij de huidtherapeut de kracht en dieptewerking van de producten bewaakt. Dit is afhankelijk van het aantal aangebrachte lagen en de gebruikte technieken.
  Met een peeling van pHformula kun je gewoon de volgende dag weer naar je werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

  Microneedling
  Door middel van een behandelpen met micronaaldjes worden kleine kanaaltjes in de huid gemaakt. Zo wordt de huid gestimuleerd om op een natuurlijke manier te herstellen. Hierdoor wordt ook de aanmaak van nieuwe vezels zoals collageen gestimuleerd. De naalddiepte wordt aangepast aan het soort behandeling. Rimpels en littekens en zelfs normaal moeilijk bereikbare plaatsen zoals rond de ogen, lippen en rond de neus kunnen perfect behandeld worden. Speciale serums die na de behandeling aangebracht worden, verhogen het gewenste effect.

  Laser en VPL
  Bij MediSkin Total Skin Care kun je tevens terecht voor zowel VPL- als laserbehandelingen. Het Variable Pulsed Light™ systeem staat voor de nieuwste generatie van doeltreffende lichttechnologie. De Harmony laser biedt meerdere medische en esthetische toepassingen door het gebruik van verschillende handstukken met verschillende golflengten licht. Ongewenst haar en pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Maar ook liftende behandelingen zijn mogelijk, zoals met de fractional laser en de behandeling van storende bloedvaatjes in het gelaat en op het lichaam. Wil je ook van je tatoeage af? Met de laser kunnen ook tatoeages veilig en effectief behandeld worden, zodat je ze definitief vaarwel kunt zeggen.

  Permanente make-up en medische pigmentatie
  Worden je wenkbrauwen te dun, wil je je ogen accentueren? Ook dat kan bij ons. Maar ook met medische pigmentatie hebben wij meer dan 20 jaar ervaring. Bijvoorbeeld met het inkleuren van littekens, of het aanbrengen van een nieuwe tepelhof na een borstreconstructie. Met behulp van steriele naaldje wordt een kleurstof direct in de huid gebracht. Na een paar weken is het uiteindelijke resultaat pas te beoordelen. Wij nemen uitgebreid de tijd om je wensen te bespreken en een of meerdere kleuren uit te kiezen.

  Hoe maak je een keuze?
  Tijdens een intakegesprek wordt je huid geanalyseerd en wordt bekeken welke behandelingen het meest geschikt zijn. Er wordt een persoonlijk behandelmenu opgesteld compleet met tijdsbeslag, thuisbehandeling en kosten. Ze weet je precies waar je aan toe bent. De resultaten worden regelmatig geëvalueerd en afhankelijk van de voortgang kunnen behandelingen worden aangepast.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply