Rate this post
 • Een omgeving die jou energie geeft
  Rate this post

  Wellicht herken je het gevoel van een ruimte binnen­komen waar de inrichting goed voelt. Alles lijkt op ‘zijn plek’ te staan, je voelt je er goed en je raakt er niet uitgekeken. Dat is wat een gezonde energiestroom bewerkstelligt. Het voedt je en het trekt je aan. Feng Shui zorgt voor zo een vitale huis- of werkplekinrichting.

  ‘Feng Shui’ betekent letterlijk ‘wind en water’ en vindt zijn oorsprong in China. Deze vorm van huis- en werkplekinrichting gaat over het harmoniseren van de relatie tussen jou en je omgeving. Het wordt ook wel de ‘acupunctuur van de woning / het kantoor’ genoemd, omdat het gericht is op het versterken van een vitale energiestroom en het in evenwicht brengen van tegengestelde energiestromen in een ruimte, met als doel jou optimaal ondersteunen en weer opladen.

  Boodschapper van levensaspecten
  En er is meer… Bij Feng Shui-huisinrichting wordt de inrichting als ‘boodschapper’ gezien van de bij jou goed lopende en minder goed lopende levensaspecten. De inrichting maakt zichtbaar – door het van binnen (vanuit de mens) naar buiten (de ruimte) in brengen – welke levensaspecten aandacht verdienen. Een kijkje in een huis geeft dus tevens inzicht in de issues in het leven van de bewoner(s). Een Feng Shui-inrichting op maat biedt de oplossing: het brengt de energie in de issuegebieden weer in beweging.

  Verandering
  De kwaliteit van je leven staat dus in directe verbinding met de wijze waarop je huis is ingericht. Als een aspect in jouw leven maar moeizaam verloopt en een punt van aandacht blijft, wat je ook doet, dan is het wellicht interessant om daar met behulp van Feng Shui naar te kijken en veran­dering in aan te brengen.
  Feng Shui zorgt er uiteindelijk voor dat de woning als rustpunt wordt ervaren en daarmee een ‘oplaadpunt’ is. Het is een plek die uitnodigt en waar je graag wilt zijn.

  Interesse in Feng Shui?
  – Feng Shui workshops of trainingen: www.barada.nl
  – Feng Shui huisinrichtingsadvies en energievolle artikelen: www.baradafengshui.nl
  – Feng Shui coaching en lifestyle advies:
  www.baradacoaching.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply