Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
1.6/4 - (1 stemmen)
 • Een onvergetelijke vakantie…
  1.6/4 - (1 stemmen)

  Je kunt natuurlijk je reis boeken via internet. Dat is lekker gemakkelijk, maar er kleven wel wat nadelen aan. Zo moet je meteen betalen, krijg je geen persoonlijke service, word je nogal eens onder druk gezet om snel toe te slaan én kun je een probleem hebben als de reis onverhoopt geannuleerd wordt of als er een zich een ander probleem voordoet. Dan is het toch slimmer om je te laten helpen die voor je klaarstaat…

  Cindy von Oerthel werkt als zelfstandig reisspecialist in Apeldoorn, Deventer en Zutphen, en gaat op basis van jouw wensen op zoek naar de perfecte vakantie. Omdat zij toegang heeft tot het online én reisbureau-aanbod van D-reizen, vindt ze ook reizen die online niet te boeken zijn. Of je nou een stedentrip van 3 dagen of een rondreis van 3 weken zoekt: Cindy vindt de beste deal en regelt alles tot in de puntjes voor je. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt.
  Heb je een leuke aanbieding gezien op internet? Dan kan Cindy voor je uitzoeken of er haken en ogen aan de aanbieding zitten.
  Bij Cindy boeken betekent 100% persoonlijke service, gecombineerd met de zekerheden van D-reizen. En Cindy is niet alleen je contactpersoon bij het boeken van je reis, maar is ook op jouw bestemming je aanspreekpunt, en ook na terugkomst kun je op haar rekenen. Zo’n service krijg je niet als je je reis via internet zou boeken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply