Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een op maat gemaakt haarwerk
  Rate this post

  Haaruitval kan diverse en complexe oorzaken hebben. De dermatoloog kan eenvoudig vaststellen of er sprake is van erfelijke haaruitval / kaalheid. Als uit onderzoek blijkt dat er geen sprake is van erfelijke kaalheid, kan de haaruitval door een aantal oorzaken uitvallen. In tegenstelling tot het vaststellen van erfelijke haaruitval / kaalheid, is het vaststellen van andere oorzaken een stuk moeilijker.

  De dermatoloog kan uitkomst bieden, maar verwacht geen oplossing dat het haar spontaan weer begint te groeien of dat de haaruitval stopt. De dermatoloog kan een diagnose stellen, maar hij kan natuurlijk geen wonderen verrichten. Er zijn verschillende oorzaken bekend die haaruitval kunnen veroorzaken. Onder andere tijdens perioden van stress en zwangerschap / bevalling kan de haaruitval toenemen, en dit geldt ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen of door een tekort aan ijzer of bepaalde vitaminen of andere hormonale afwijkingen.

  Haarziekte
  In veel gevallen zal bij bovengenoemde symptomen de haaruitval stoppen en zal de haargroei weer toenemen. Er kan echter ook sprake zijn van een haarziekte. Hieronder staan een aantal haarziekten:
  – Alopecia Areata
  – Hirsutisme
  – Tractie Alopecia
  – Alopecia Diffusa
  – Trichotillomanie
  – Alopecia Cicatricialis
  Het is normaal wanneer een persoon zo’n 50 tot 100 haren per dag verliest. Omdat er vaak evenveel haren teruggroeien als uitvallen, valt het uitvallen van de haren normaal gesproken niet op, tenzij dit gebeurt op één plek. Normaal gesproken gebeurt dit echter niet op één plek. Wanneer dit wel gebeurt, kan er sprake zijn van een haarziekte.

  Haarwerk
  Bij La’Bell Design bieden wij verschillende mogelijkheden aan om dit probleem aan te pakken zodat je je dagelijkse bezigheden met een zelfverzekerd gevoel gewoon kunt uitvoeren. Denk hierbij aan je werk, sporten en hobby’s die een belangrijk onderdeel van je leven zijn.
  Wij verzorgen een op maat gemaakt haarwerk in je eigen gewenste lengte, kleur en haarstructuur. Dit kan variëren van kleine haarstukjes tot een compleet haarwerk.

  La’Bell Design heeft contracten bij alle zorgverzekeraars. Je bent bij ons van harte welkom voor een gratis intake. Wij werken utsluitend op afspraak, zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply