Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een opgeruimd lichaam
  Rate this post

  Het is bijna voorjaar. Een goede jaarlijkse gewoonte is dan vaak een grote voorjaarsschoonmaak. Je maakt je hele huis schoon, gooit spullen weg die verouderd zijn, die je niet meer nodig hebt of die in de weg zitten. Dat kan zóveel goeds doen voor je huis: je hebt overzicht, vindt sneller wat je nodig hebt en hebt ruimte voor nieuwe spullen die beter passen bij jou. Op die manier voel je gewoon beter in je huis.

  Zo werkt het ook met je lichaam! Een voorjaarsschoonmaak van je lijf, in de vorm van een detox, kan je veel goeds bieden. Met een detox verlos je je lichaam van opgehoopte afvalstoffen en eventuele ongewenste emoties die al langere tijd in je lijf opgeslagen zijn, of ‘vastgeroeste’ ideeën of opvattingen. Je staat daarbij stil en maakt de keuze in hoeverre je bepaalde emoties nog langer wilt voelen, of dat je ze wilt kwijtraken. Het is wellicht geen pretje om door dat proces heen te gaan, maar daarna voel je je veel beter!
  Met name werknemers en zelfstandig ondernemers zouden een detox goed kunnen gebruiken, om beter te functioneren op hun werk en daarbuiten.

  Wil je ook met frisse moed door dit jaar heen? Elvira Zwanikken van Body-Pitstop kan je daarbij helpen. Bij haar kun je op een gezonde manier detoxen met behoud van de vitaminen en mineralen in je lichaam. Elvira kan desgewenst ook meten in hoeverre en op welke wijze je lichaam voedingsstoffen opneemt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply