Rate this post
 • ‘Een overwinning op mezelf!’
  Rate this post

  Binnenkort ben ik een jaar bezig met het veranderen van mijn leefstijl. Daarvoor was ik een typische jojo-lijner: snel afvallen met een crashdieet en daarna binnen een half jaar er alles weer bij aan. Met nog een paar kilo als bonus. Zeer frustrerend, energierovend en zonder blijvend resultaat. Mijn gewicht is daardoor in de afgelopen jaren ­dramatisch hoog geworden. Omdat een gezond lijf belangrijk vind, ben ik ondanks lood in de ­schoenen toch weer de strijd aangegaan.

  Angela heeft me geholpen om essentiële veranderingen toe te passen in mijn eetpatroon, en ik heb geleerd dat dit helemaal geen strijd hoeft te zijn. Met veel geduld heb ik met wekelijkse begeleidingssessies geleerd om deze weg in te slaan en te blijven volgen.
  Door het leefstijlprogramma te combineren met krachttraining bij Daniël, heb ik in een jaar tijd 18 kilo en 10 centimeter in omvang verloren. Een overwinning op mezelf. Eindelijk heb ik
  de sleutel gevonden naar een gezond leven!
  En wat me het meest aanspreekt: ik voel me fit,
  heb veel meer energie en dat heel simpel ­zonder strijd. Het voelt als een bevrijding.
  Ik ben er nog niet, maar ik kom er wel. Dat weet ik zeker. Ik leer mijzelf kennen. En hoe ik reageer op stress, bepaalde voedingsstoffen en hoe ik opnieuw een balans kan vinden. Ik kan het iedereen aanraden, die zich niet fit voelt, overgewicht heeft, moe is en geen energie heeft.

  – Miranda Postel –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply