Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een passend haarwerk voor jou
  Rate this post

  Sonja haar- en huidverzorging is een erkend en gecertificeerd haarwerkspecialist. Bij ons ben je altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek of advies. Wij kunnen je verschillende mogelijkheden laten zien en daarin adviseren. Bij ons spelen persoonlijke aandacht en een eerlijk advies een belangrijke rol.
  Wij leveren zowel synthetische haarwerken als haarwerken van écht haar. Ook hebben wij nachtmutsjes en verzorgingsproducten voor het onderhoud van je haarwerk.

  Hoe gaan wij te werk? Je maakt een vrij­blijvende afspraak voor een intakegesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden in een besloten ruimte van onze kapsalon. Hier kunnen wij je informeren over de verschillende mogelijkheden van haarwerken die bij ons beschikbaar zijn.
  Wij werken met NJ Haarwerken. Alle modellen zijn voorzien van een antislipsysteem. De haarwerken kunnen in elk gewenste kleur en model geleverd worden; synthetisch of écht haar. Synthetisch haar heeft als voordeel dat het model behouden blijft, ook na een wasbeurt. Haarwerken van écht haar moet je terug in model brengen met bijvoorbeeld een föhn.
  Het antislipsysteem heeft als groot voordeel dat het haarwerk niet alleen perfect op de huid blijft zitten, maar ook op het haar! Voor mensen met gedeeltelijke of algehele haaruitval is dit een perfecte oplossing. Het antislipmateriaal is huidvriendelijk en veroorzaakt geen irritatie. Lijm of andere kleefmiddelen zijn daardoor overbodig.

  Tijdens het intakegesprek kun je een aantal modellen bekijken en eventueel uitzoeken. Deze haarwerken reserveren wij dan voor je.
  Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars en nemen jou het declareren uit handen. Zo wordt bij ons gelijk de basisvergoeding (€ 414,50) én je aanvullende vergoeding in mindering gebracht op de aanschafprijs van het haarwerk. Bij bepaalde haarwerken hoef je dan weinig of niets bij te betalen.

  Kom gerust eens een kijkje nemen of maak een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply