Rate this post
 • Een passend sieraad voor jou
  Rate this post

  Wil je een uniek sieraad, dat niemand anders heeft en speciaal voor jou gemaakt wordt? Dat kan!

  Met onze jarenlange ervaring in het vak helpen wij je graag met het vinden van een passend sieraad uit onze mooie en eigentijdse collectie. Wij ontwerpen onze sieraden zelf, en vervolgens vervaardigen wij deze in eigen atelier. Tevens kunnen wij je oude sieraden weer een nieuw leven geven in de vorm van een herinneringssieraad, assieraad, of een geheel nieuw ontwerp.

  Op deze pagina staan foto’s van een sieraad uit eigen atelier waar as in verwerkt is, gecombineerd met een zoetwaterparel. In de gouden kop van de ring is een ruimte gemaakt waar de as in zit. Deze is met een gouden stopje afgesloten en gesoldeerd, zodat de as er veilig in bewaard blijft en zo voor de drager een waardevol sieraad is geworden.

  Stalen assieraden
  Tevens hebben wij van het merk Nano Secret jewellery stalen assieraden in onze collectie. Hierbij bestaat de mogelijkheid het sieraad zelf met as te vullen, en wij sluiten het sieraad waar je bij bent. Deze stalen sieraden kunnen met synthetische kleurstenen of met goud geleverd worden.

  Sieraden en horloges
  Naast ons eigen werk verkopen wij kleurrijke en moderne sieraden en horloges. Unieke merken exclusief voor Arnhem van onder andere Niessing, Bron, Swivel, Apero, Cardillac, Vincent van Hees,Vignelli, a.b. art, Braun, Bruno söhnle en Georg Jensen.

  Over de winkel
  Je vindt Edelsmid-Juwelier Zuurdeeg & Ockels in het hart van de ‘7 straatjes’. Daar hebben wij, Sabine Zuurdeeg en Irma Ockels, in mei 2014 onze winkel geopend.
  Graag zien we je in onze prachtige winkel met atelier!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply