Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een passende match
  Rate this post

  In de hedendaagse maatschappij is kinderopvang niet meer weg te denken. Met de komst van een kindje begint voor ouders de zoektocht naar een geschikte en passende opvang. Je vindt het als ouder belangrijk dat jouw normen en waarden en je ideeën over opvoeding overeenkomen. Kennismaken met een gastouder is liefde op het eerste gezicht, en als je dat voelt, heb je de juiste gastouder gevonden.

  Gastouderopvang is een vertrouwde vorm van opvang en heeft een zeer persoonlijk karakter. Een gastouder is niet hetzelfde als een oppas. Een geregistreerde gastouder voldoet aan opleidingseisen en selectiecriteria. Gastouderbureau Haaglanden hecht waarde aan wie de gastouder is, wat haar motiveert en hoe zij de ontwikkeling van kinderen stimuleert. Dit is belangrijk voor het welzijn en een positieve ontwikkeling van je kind.

  Uniek in persoonlijke aandacht
  Marijke Mandjes en Leonie Oudt zijn de drijvende kracht achter Gastouderbureau Haaglanden. Zij hebben kwaliteit niet alleen hoog in het vaandel staan, maar vinden het ook prettig om hiernaar te streven. Een goede samenwerking met gastouders en ouders is daarom van groot belang. Gastouderbureau Haaglanden is al sinds 2007 eenprofessionele en goed aangeschreven dienstverlener binnen de kinderopvang en gespecialiseerd in gastouder­opvang. Marijke: ‘Onze gastouders vangen met veel liefde en passie hun gastkinderen op. Ze weten de ontwikkeling van kinderen te stimuleren en werken vanuit ons peda­gogisch beleidsplan. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. En gastouderopvang is uniek in persoonlijke aandacht en opvang in een huiselijke om­geving. Dus spelen als thuis!’

  Naast de rust die een gastouder met zich meebrengt, heeft het ook andere voordelen. Denk hierbij aan de korte lijntjes met ouders, het bieden van maatwerk, meer individuele aandacht voor de kinderen én een hoge mate van flexibiliteit. Bovendien hebben ouders recht op kinderopvangtoeslag.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply