Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een passende oplossing bij haaruitval
  Rate this post

  De impact van het verlies van je haar door chemotherapie is groot. Een belangrijk deel van je uiterlijk verandert immers. Haarverlies staat bijna altijd gelijk aan het verlies van zelfvertrouwen en heeft daardoor veel invloed op jouw dagelijks functioneren. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

  Peels Haarmode is dé specialist als het gaat om pruiken en haarwerken die niet van echt te onderscheiden zijn en comfortabel en betrouwbaar zijn in het dragen. Afhankelijk van de oorzaak en mate van je haaruitval zijn er verschillende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan haar op maat, zoals op maat gemaakte pruiken of haarwerken voor zowel mannen als vrouwen. De geheel verbouwde vestiging in Eindhoven beschikt over een pruikenboetiek met 4 ruime behandelkamers, zodat je ook een vriendin of familielid kunt meenemen, als je dat wilt. In de behandelkamer kunnen jouw wensen discreet besproken worden, zodat jullie samen tot een passende oplossing kunnen komen. Ben je niet in staat om zelf ernaartoe te gaan, dan kun je ook thuis of in het ziekenhuis bezocht worden.

  Uitgebreid advies
  De geloofwaardigheid van jouw haar, het onderhoud en de verzorging ervan, welk soort haar bij je past: dat zijn allemaal zaken waarover de medewerksters je uitgebreid kunnen adviseren. Peels Haarmode is niet voor niets erkend door de Stichting Erkenningsregelingen Medische Hulpmiddelen en de ANKO als haarwerkspecialist.

  Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je een afspraak maken in Eindhoven. Uit ervaring weten de medewerksters hoe prettig het is om deskundig geadviseerd te worden. Dat kan bij Peels Haarmode in alle rust en privacy, op een plek waar je niet gestoord en gehoord wordt door anderen.

  Het is aan te raden om bij de zaak langs te gaan voordat je aan de chemokuur begint. Zo kun je een haarwerk aangemeten krijgen dat jouw eigen haar benadert en het gratis laten reserveren. Er zijn haarwerken van echt haar en synthetisch haar, die niet van echt te onderscheiden zijn. In de uitgebreide collectie vind je precies wat bij jouw persoonlijkheid past. Naast maatwerk en de eigen collectie haarwerken levert de zaak ook een grote collectie pruiken en haarwerken van alle bekende merken direct uit voorraad. Mocht er een bepaalde kleur onverhoopt niet in huis zijn, dan wordt die besteld en binnen enkele dagen geleverd. De medewerkers zijn getraind in de nieuwste coupes. Ze knippen elk standaard haarwerk precies naar wens. Zo krijg je een haarstuk dat qua lengte, kleur en valling perfect bij jouw eigen haar past.
  Peels Haarmode heeft een zeer divers aanbod beschikbaar en de medewerksters zorgen ervoor dat het onzichtbaar wordt aangebracht en dag en nacht onder alle omstandigheden op zijn plaats blijft zitten.

  Bij Peels Haarmode werkt deskundig opgeleid personeel, en je kunt in de zaak ook terecht voor advies rond bijvoorbeeld make-up en het tekenen van de wenkbrauwen. Naast haarwerken biedt de zaak ook mutsjes en buffs, en onderhoudsproducten voor haarwerken. Die zijn ook te bestellen op www.peelswebshop.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply