Rate this post
 • Een persoonlijke uitvaart voor iedereen
  Rate this post

  Er komt een dag, waarop u te maken krijgt met het overlijden van een dierbare. Naast alle emoties die dat met zich meebrengt, krijgt u als direct betrokkene ook te maken met het regelen van de uitvaart. Dit onderwerp kunt u voor u uitschuiven, omdat u het moeilijk vindt, of er bang voor bent, maar u kunt ook een nuchter besluit nemen en er tijdig over gaan nadenken, juist als de emoties nog geen allesoverheersende rol spelen. Als u eraan toe bent, kunnen wij u met raad en daad terzijde staan.

  Anders dan dat de naam misschien doet vermoeden, zijn wij er voor iedereen, ook als u geen lid bent van Yarden. Ook als u elders een uitvaartverzekering heeft afgesloten, kunt u gebruik maken van onze diensten. Verzekeringen keren gewoon uit.

  Persoonlijke begeleiding
  Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren biedt ­persoonlijke professionele begeleiding bij de verzorging van een ­crematie of begrafenis. Het geeft zoveel rust om ruim op tijd zaken rond een uitvaart te regelen. Iedereen kan plotseling overlijden, dus het is verstandig om ook zélf na te denken over uw eigen uitvaart, om daar afspraken over te maken en om dingen vast op papier te zetten. Dat maakt het voor de nabestaanden een stuk eenvoudiger, maar het geeft vooral veel rust.

  Samenwerking
  Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren is in 2013 een samenwerking aangegaan met de Adventkerk in Vlissingen (West-Souburg), om de cliënten in Walcheren te voorzien van extra mogelijkheden op het gebied van afscheid nemen.

  Alle mogelijke zorg
  De kwaliteit van een uitvaart moet goed zijn. Je kunt een uitvaart immers niet overdoen. Daarom besteden we alle mogelijke zorg aan een optimale begeleiding van de dag zelf, maar ook de dagen ervoor en erna. Iedere persoon die overlijdt is immers uniek, iedere situatie is bijzonder en elke familie is speciaal. Afscheid nemen kan en mag iedereen doen, op een eigen en persoonlijke manier, hoe men ook in het leven staat. Natuurlijk staan de wensen van de overledene en zijn of haar naasten centraal. Onze bijdrage aan het afscheid is ondersteunend, meedenkend en adviserend. Wij inventariseren de wensen van de nabestaanden met een open oog voor wat gedaan moet worden.

  Het rouwvervoer
  Vandaag de dag zijn er vele mogelijkheden voor het vervoer van een overledene. Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren heeft zelf de beschikking over een traditionele zwarte rouwauto, maar mocht u andere wensen hebben, dan kunnen wij daar uiteraard in voorzien. Zo heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een:

  – traditionele zwarte rouwauto
  – rouwauto in een andere kleur: wit, grijs, zilver of roze
  – Mini rouwauto
  – rouwkoets
  – uitvaartbus
  – volgauto’s in zwart, wit of grijs

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply