Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Een plek om tot rust te komen
  4/4 - (1 stemmen)

  Als vader of moeder wegvalt in een gezin, door ziekte of scheiding, of als één van de kinderen overlijdt, wat dan?

  Aan de buitenkant is er vaak zo weinig zichtbaar van wat zich binnen het gezin afspeelt aan verdriet, onmacht, of pijn. Maar naast deze emoties is er meestal ook liefde, veel liefde die nog gevoeld wordt. Hoe kun je deze liefde uiten en weer laten stromen wanneer het verdriet als een blokkade hier een rem op zet? Hoe kun je
  je weg weer vinden in een gebroken gezin,
  waarin iedereen zijn/haar plaats kende?
  Verdriet en liefde liggen naast elkaar, als we ­beseffen dat we huilen, omdat er zoveel liefde is.
  In onze Bed & Breakfast bieden wij, Helen Norp en Popko Veenstra, je een weekend of week aan waarin je met elkaar de draad weer mag beetpakken die doorgeknipt is. Onze jarenlange ­ervaring in de hulpverlening en verliesver­werking zetten we graag in om samen met je dierbaren te onderzoeken wat jullie nodig hebben. Ontspannen, ‘op verhaal komen’, ­creativiteit, de natuur beleven, pony’s ­verzorgen, wandelen… Binnen het concept van Vital Works is het mogelijk.
  Vergoeding voor onze consulten kan soms via de aanvullende verzekering. In ons gastenhuis kunnen jullie samen in alle privacy ontstressen en de tijd nemen voor elkaar. We informeren graag over de mogelijkheden die we te bieden hebben. Bekijk onze nieuwe website en neem gerust contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply