Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een plek waar je je dromen waar kunt maken
  Rate this post

  Hoe leuk is het om in de onzekere tijd waarin wij nu leven een ontmoetingsplek te hebben, waar je welkom bent, waar je jezelf kunt zijn en waar je de helpende hand kunt krijgen om je dromen waar te maken!

  Mijn naam is Anita Ilmer en ik ben van oorsprong Rotterdamse. In 1998 heb ik de grote stad ingeruild voor een dorp en in 2010 kocht ik mijn (Appelboom)huis in Kerkwerve.

  Als jong mens had ik al interesse in het creëren van mooie dingen, het spirituele en voeding. Om mijn vragen beantwoord te krijgen, heb ik verschillende vakopleidingen gevolgd, van Praktijkvoerend Psychologisch Astrologe, Dames Maat Coupeuse, Kleuranaliste en Orthomoleculair Voedingsadviseuse tot Voortgezet Management.

  In 2010 heb ik Chaldea, Spiritueel Centrum opgericht, met als basis het werken met de astrologie. Al snel volgde Spirit and Health, waarin ik voeding en energiewerk beter kon vormgeven. Onlangs heb ik Het Appelboomhuis opgericht.

  Het Appelboomhuis is voor mij de ontmoetingsplek waar we gezellig kunnen samenzijn en hobby’s kunnen delen. Ik verkoop niks, ik geef geen therapie, ik leid niemand op. Het is allemaal op basis vanuit mijn wens elkaar te ontmoeten en plezier te hebben.

  Het Appelboomhuis is een plek voor verwondering; een huis waarin er specifiek ruimte is voor het creatieve, in de breedste zin van het woord.

  Met mijn zon in Boogschutter ben ik altijd in voor een nieuw avontuur. Het is mijn passie om mensen zoals jij te ondersteunen in het helder krijgen waar jouw wensen liggen en samen te kijken naar de manier(en) waarop je je dromen kunt waarmaken. Wat er niet is, kan gecreëerd worden. Vanuit die visie werk ik, zo sta ik in het leven en dat heeft mij al veel gebracht.

  Wil je weten hoe dat voor jou kan werken? Neem gerust contact met mij op!

  Anita Ilmer

  Maak je eigen kleding
  Eén van de creatieve activiteiten die je in Het Appelboomhuis kunt doen, is leuke kledingstukken maken. Anita: ‘Ik ben 1,59 meter lang; een aantal centimeters korter dan de gangbare confectiematen. Dat leidt er altijd toe dat kledingstukken korter gemaakt moeten worden. Mijn confectiemaat is 40. Vreemd genoeg gaan in de confectiematentabel de lengtematen ook omhoog als je een grotere maat nodig hebt. Wanneer je dus een kledingstuk korter maakt, komt dit het model niet ten goede. Dat ontdekte ik al vrij jong, dus er zat niets anders op dan zelf te leren hoe ik kledingstukken in één keer kon maken; het liefst op basis van mijn eigen lengte- en breedtematen. En nu ben ik gediplomeerd Dames Maat Coupeuse. Ik heb hiervoor een gedegen kleermakersopleiding gevolgd aan de Rotterdamse Snijschool. Het is een prachtig mooi ambacht! In ‘Het Appelboomhuis’ help ik anderen om kledingstukken te maken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply