Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een plek waar je jezelf kunt zijn

  Wat bijzonder dat er gewoon een huis is waar je regelmatig kunt binnenlopen, ongeacht hoe je je voelt. Een huis waar je altijd welkom bent, zonder afspraak en waar je even niets moet. Een huis met een warme en fijne sfeer waar je jezelf kunt zijn, los van de kanker.

  Inloophuis Passie is een ontmoetingsplaats voor iedereen die met kanker te maken krijgt, of je nu zelf ziek bent (geweest), in je omgeving te maken hebt met kanker of iemand aan de ziekte hebt verloren. De goed getrainde gastvrouwen en -heren ontvangen je in een warme, huiselijke omgeving waar je onvoorwaardelijk welkom bent.

  Praat erover
  Kanker doet meer met je dan je denkt. 86% van de mensen die worden of zijn behandeld voor kanker, ervaart klachten. Angst, vermoeidheid, onzekerheid en relatieproblemen komen het meeste voor. Ervaar jij ook een van deze klachten? Blijf er niet mee rondlopen. Praat erover. Inloophuis Passie is er speciaal voor jou. Loop gerust eens binnen. Je staat er niet alleen voor!

  Informatiebijeenkomsten
  Samen met andere (zorg)instanties, zoals de MC Groep, houdt het inloophuis regelmatig informatiebijeenkomsten over diverse, aan kanker gerelateerde onderwerpen.

  Evenementen
  Inloophuis Passie is een stichting en afhankelijk van donaties. Om de huur van het onderkomen te betalen, is de stichting altijd op zoek naar mogelijkheden om geld te genereren. Dit wordt mogelijk gemaakt door mensen die de stichting een warm hart toedragen, onder andere door SV Batavia, die op zondag 9 september een voetbaltoernooi hield. De opbrengst hiervan is voor Inloophuis Passie. Hoe geweldig is het dat 450 kinderen met elkaar kwamen voetballen! En in het weekend van 22 en 23 september was er de Samenloop voor Hoop bij Spirit Lelystad. Er was van alles te doen: muziek, standjes, eten en drinken. De opbrengst is voor het KWF en 10% voor inloophuis Passie! Daarnaast beklommen dit jaar 10 enthousiaste sportievelingen die grote prachtige uitdagende kale berg de Mont Ventoux voor het ‘Groot Verzet tegen Kanker’. Dit evenement was eind augustus voor wandelaars en fietsers. Ook hiervan gaat een deel van de opbrengst naar Inloophuis Passie. De medewerkers van Inloophuis Passie vinden het geweldig dat zij zich op deze sportieve wijze hebben ingezet voor dit goede doel. Drie mensen van team Family droegen tijdens de beklimming van de berg een zwaar vest van 20 pond, als symbool voor de zware last die een dierbare droeg ten gevolge van kanker. Het is mooi om te zien en te voelen dat je met elkaar de verbinding hebt wanneer je met kanker wordt geconfronteerd!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply