Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een plek waar van alles kan
  Rate this post

  Inloophuis Carma is een ontmoetingsplek voor iedereen die met kanker te maken heeft. Of je nu zelf kanker hebt, of een familielid of een vriend(in): een ieder is welkom! We zijn er om naar je te luisteren en – zo nodig – te steunen.

  Naast het luisterend oor bieden wij je ook diverse workshops aan en kun je rondetafelgesprekken en thema-­avonden bijwonen. Er zijn ook yogalessen, er is een koor waarin je kunt meezingen en er zijn verwenmiddagen.

  Jongeren
  Ook voor kinderen en jongeren die met kanker te maken hebben in het gezin of familie, is er gelegenheid om bij elkaar te zijn. Voor kinderen van 6 tot 11 jaar is er elke derde woensdag van de maand een Kanjermiddag en voor jongeren van 12 tot 16 jaar elke eerste vrijdagavond van de maand een samenzijn met een leuke activiteit. Met name deze schooljeugd (basis en middelbaar) willen we laten zien wat Inloophuis Carma voor hen zou kunnen betekenen.

  Lustrum
  De eerste inloop van Inloophuis Carma vond op 14 januari 2011 plaats. Dat betekent dat het inloophuis in 2016 vijf jaar bestaat, en dit eerste lustrum gaan we vieren! Elke maand zal er een bijzondere activiteit worden georganiseerd, niet alleen voor onze gasten, maar voor alle Westlanders, óók voor de jongeren. Als je Inloophuis Carma nog niet kent, dan biedt het lustrumprogramma je de mogelijkheid om kennis te maken met het inloophuis en zijn gastvrouwen!
  Met name de schooljeugd (basis en middelbaar) willen we laten zien wat Inloophuis Carma voor hen zou kunnen betekenen. Zo zal er op Wereld Kanker Dag, 4 februari, een Open Huis zijn met allerlei activiteiten waaraan de gasten kunnen deelnemen.

  In de loop van het jaar zijn er enkele evenementen in de buitenlucht gepland. Wij houden je op de hoogte van al deze activiteiten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply