Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een prachtig egale huid
  Rate this post

  Hoe hard je ook je best doet, het kan zo gebeuren dat je huid ineens een nieuw plekje erbij heeft. Je ziet ‘s ochtends ineens een puistje zitten, je merkt af en toe dat er een pigmentvlekje bij is of je hebt last van een droge, trekkende huid. Zo’n probleem kan toch een deukje in je zelfvertrouwen vormen. Hoe je eruitziet, heeft immers ontzettend veel invloed op hoe je jezelf voelt.

  Een bezoek aan de schoonheidsspecialist is meestal een heerlijke ervaring. Je kunt lekker ontspannen terwijl de specialist aan de gang gaat en resultaat creëert waar je nog lang van kunt genieten. Of het nu pigmentvlekken, acne, onzuiverheden of een vale teint is: de schoonheidsspecialist kan je helpen om er weer vanaf te komen. Zodat je vervolgens vol zelfvertrouwen de deur uit kunt.

  Lailoma Afzal van Afzal Beautyclinic vertelt dat voor veel kleine huidproblemen goede behandelingen bestaan. ‘Mensen kunnen lang met deze problemen rondlopen, terwijl ze vaak goed te behandelen zijn. Dit gaat bijvoorbeeld om littekens, rimpels, pigmentvlekken, acne, een droge of vale huid en grove poriën. Ik licht graag enkele behandelingen uit die ik in de salon kan verzorgen om hiermee weer het mooiste uit jezelf terug te halen.’

  Acnebehandeling
  Acne komt helaas niet alleen voor in je puberjaren. De huidaandoening kan op iedere leeftijd terugkeren. Sterker nog: het is van de huidproblemen een van de meest voorkomende! Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om het toch te kunnen laten behandelen. Bij Afzal Beautyclinic pakt Lailoma dit aan door eerst de huid te reinigen en vervolgens de mee-eters en puistjes te verwijderen. Vervolgens wordt de huid met een peeling verzorgd om herstel te bevorderen.

  Peelings
  Sommige aandoeningen hebben een intensieve behandeling nodig om te kunnen verhelpen. Een chemische peeling met de producten van DermaQuest verslapt door zuren de tussencelstof in de huid, om de aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren. Zo gaat de huid na een peeling zelf aan de slag. De huid zal zichzelf hierbij sneller vernieuwen, waardoor ook poriën minder snel verstopt raken en acne kan verminderen. Zo zorgt de peeling voor een gladde en stralende huid.

  Dermaplaning
  Bij deze behandeling worden heel voorzichtig met een mesje dode huidcellen en donsharen verwijderd. Dit maakt de huid soepel en stralend. Deze behandeling kan je huid zo een mooie glow geven.

  Pigmentbehandeling
  Je huid kan op sommige plekjes donkerder worden. Dit heet pigmentatie. Pigmentatie kan door allerlei factoren ontstaan: door de zon, door littekenvorming of door genetische aanleg ervoor. Pigmentvlekken kunnen in de salon behandeld worden met peelings. Soms kan pigment ook thuis met producten behandeld worden. Je kunt voor advies over welke behandeling voor jou geschikt is altijd in Afzal Beautyclinic terecht!

  ‘Ik zit nu op een heel mooie plek’
  Lailoma is vijf jaar geleden begonnen als apotheekassistente. Ze vond het interessant hoe de huid met bepaalde producten sterk verbeterd kon worden, mede omdat ze zelf ook last had van een onrustige huid. Hierdoor zette ze de stap om huidspecialiste te worden.
  ‘Ik ben toen toegelaten bij de opleiding tot huidspecialiste.’ Lailoma bleef hierbij actief naast het opzetten van haar eigen bedrijf. Ze volgde niet alleen de opleiding, maar werkte ook nog in het ziekenhuis én begon stappen te zetten om haar eigen salon op te richten. ‘Ik wilde leren en werken tegelijk. Je leert immers het beste als je ook in het vak werkzaam bent.’
  Zo begon Afzal Beautyclinic vorm te krijgen. Het begon kleinschalig, gewoon bij haar thuis. Toen het bedrijf langzaam een klantenkring begon op te bouwen, was het tijd om ook naar een ander pand te gaan. Nu zit ze in een eigen pand. ‘Dat is heel erg fijn. Ik zit nu op een heel mooie plek waar alle rust is tijdens de behandelingen. Ik geniet er echt van om mensen hier te kunnen helpen. Het voelt goed!’

  Winterse huidtips van Lailoma
  – In de winter is het koud, guur en nat. Het laatste waar je aan zou denken, is om zonnebrand op te smeren. Toch raadt Lailoma aan om wel zonnebrand te smeren. Ondanks dat de zon minder fel schijnt, blijft er toch schadelijke straling die je huid kan beschadigen. Blijf daarom ondanks het winterse weer je huid beschermen.
  – De wintermaanden zijn perfect voor speciale behandelingen als laserbehandelingen of peelings. Je hoeft na de behandeling namelijk iets minder op te letten dat de behandelde plekken niet in de volle zon terechtkomen.
  – Voorkomen is beter dan genezen. Reinig je gezicht twee keer per dag. Gebruik een combinatie van cleanser, toner, peelings en crèmes, om je huid gezond te houden. Je kunt altijd advies inwinnen bij de specialist!

  Lailoma biedt niet alleen behandelingen en producten aan voor haar klanten, ze ontwikkelt ze ook zelf. Vanaf januari heeft zij een nieuw product in de winkel dat geschikt is bij acne, pigmentatie en rimpels en volledig thuis te gebruiken is. Wat het is… dát blijft nog even geheim!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply