Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een prachtige oogopslag met extensions
  Rate this post

  Wil je mooie, lange wimpers, maar vind jij het ook zo’n gedoe om ‘s ochtends mascara aan te brengen en die ‘s avonds weer eraf te halen? De oplossing: wimperextensions! Het voordeel hiervan is dat je geen mascara meer hoeft te gebruiken. Je staat ‘s morgens meteen op met een prachtige oogopslag!

  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een ­natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen. Een van de technieken is de ‘one-by-one techniek’. Hierbij worden de wimperextensions haartje voor haartje op je eigen wimpers aan­gebracht, met behulp van een speciale lijm. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt.
  Door deze techniek zijn de wimperextensions nauwelijks van echt te onderscheiden en heb je een natuurlijke oogopslag. Het plaatsen van de extensions duurt ongeveer anderhalf uur.
  De periode dat het blijft zitten, hangt van je groeicyclus af. Het kan verschillen van enkele weken tot maximaal 2 maanden, waarna je kunt teruggaan naar de salon voor een ‘refill’. Wimperextensions zijn duurzaam, comfortabel en praktisch!
  Jouw adres voor wimperextensions in Alphen aan den Rijn is Schoonheidssalon Elysé van schoonheidsspecialiste Iris van Vark. Bij de salon wordt tijdens de eerste afspraak de behandeling doorgenomen en bepalen jij en Iris welke wimpers het beste bij jouw oogopslag en wensen past.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply