Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een prima basis voor herstel
  Rate this post

  Heb je last van stress of heb je te maken gehad met een nare ervaring als een verkeersongeval of het overlijden van een dierbare? Met een verzamelpuntcorrectie kun je je lichamelijke en/of geestelijke situatie laten verbeteren.

  Ieder mens heeft een naast een stoffelijk lichaam ook een energielichaam. Dit wordt ook wel ‘aura’ genoemd. Dit energielichaam is zichtbaar te maken met behulp van Kirlian-fotografie.
  Aan de universiteit van Exeter in Engeland is klinisch bewezen dat het energielichaam een epicentrum heeft dat het ‘verzamelpunt’ wordt genoemd. De locatie van dit verzamelpunt beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid. In gezonde toestand zit dit punt centraal in het energielichaam. Het heeft invloed op alle aspecten van ons: onze uitstraling, onze gezondheid, de manier waarop we de wereld ervaren, onze reacties naar onszelf, onze omgeving, onze interactie en verhouding met anderen.
  Maar door allerlei factoren, zoals stress, ziekte, verandering van werk, verandering in een relatie, verkeerde voeding of een ongeluk, kan het verzamelpunt verschuiven en/of versplinteren. Dit kan heel geleidelijk gaan, maar ook heel plotseling, als het energiesysteem bij een shock door elkaar wordt geschud. Als dit punt niet meer op de centrale plek zit, kan dit allerlei klachten veroorzaken.
  Door het aftasten van de huid kan het verzamelpunt gelokaliseerd worden. Het punt bevindt zich altijd in het gebied boven de navel en onder de sleutelbeenderen. Daarna begint het verplaatsen ervan met een speciaal hiervoor handgeslepen kristal.
  Het corrigeren van het verzamelpunt kunnen de persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en fysieke capaciteiten verbeteren. Mensen ervaren na de correctie een zeer duidelijke verbetering in hun lichamelijke en/of geestelijke situatie. Deze methode is de perfecte start en basis voor herstel en kan toegepast worden voordat een therapie, operatie of andere ingreep ondergaan wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply