Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een sensationele oogopslag
  Rate this post

  Vrouwen hebben de behoefte om mooi voor de dag te komen. Een volle, verbluffende oogopslag is een schoonheidsideaal, maar helaas niet voor iedereen weggelegd. Je kunt met een wimperkruller en mascara aan de slag, maar wat als je niet zo veel wimpers hebt? Of als je geen of weinig tijd kwijt wilt zijn met make-up aanbrengen? 

  Heb jij wel eens gedacht aan wimperextensions? Machteld Korenhof van Skin Performance heeft jarenlange ervaring in het zetten van wimperextensions. Haar ervaring is dat klanten na de eerste keer echt een ‘wauw!’-effect hebben en het liefst niet anders meer willen. De wimperextensions blijven weken zitten, afhankelijk van de levens­-

  duur van de natuurlijke wimpers. De wimpers voelen zó licht aan, dat je ze niet voelt zitten. Ook ideaal voor een vakantie, want je kunt er gewoon mee zwemmen! Het resultaat is zó verbluffend mooi; dat zou je eigenlijk zelf eens moeten ervaren. Voor de continuïteit van mooie, volle wimpers is een refill tussen de 2 tot 4 weken aan te raden. Zo krijg jij een langdurig en optimaal resultaat.
  De behandelingen zijn bij Skin Performance (gevestigd in Eemnes, aan de kant van Laren) tot in detail verzorgd en je krijgt alle aandacht voor jouw wensen. De juiste service en het streven naar perfectie staan hoog in het vaandel. Bovendien draait het om een totaal­beleving, waarbij het gaat om service en kwaliteit, ontspanning en je lekker voelen. Het is mogelijk om last-minute af te spreken, ’s avonds of buiten openingstijden, en bovendien kun je gemakkelijk online boeken. Het draait om jóú!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply