Rate this post
 • Een sieradenparty bij jou thuis
  Rate this post

  Maak eens kennis met de sieraden en wellnessproducten van Energetix Magneetsieraad. Word gastvrouw/-heer en krijgt een gratis sieraad naar keuze!

  Doe je mee? Nodig je vrienden en kennissen uit en geniet van de geweldige sfeer van een sieradenpresentatie – thuis, in de club of in een bedrijf. Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk gastvrouw/-heergeschenk. Het beste is bij je zelf thuis. Nodig je vrienden en bekenden uit en word gastvrouw/-heer van een magneetsieradenparty. Wij bereiden samen met jou de party voor tot een succesvolle avond, met een duidelijke uitleg over de werking en de mogelijkheden.

  De sieradenpresentatie
  Het geeft ongelofelijk veel plezier, mede door de leuke sfeer tijdens de presentaties. Geen wonder: de testjes die op een avond gedaan worden, zullen al de nodige verbaasde gezichten opleveren. De exclusieve sieraden, die iedereen zich kan veroorloven, zijn ook nog eens wellnessproducten. Om dit te laten voelen, zullen we een korte massage geven.

  Wat is een magneetmassage?
  De magneetmassage is een zeer ontspannende massage die over de kleding en/of op de blote huid kan worden gegeven. Het masseren met deze magneten heeft een zeer goede werking op de bloedsomloop. De bloedlichaampjes hebben de neiging om samen te klonteren, en de magneten hebben een positieve invloed op het ijzer in het bloed. Door te masseren met deze magneten, trek je als het ware de cellen uiteen. Zo krijg je weer een betere doorbloeding. Dit zorgt ervoor dat de organen meer zuurstof en voedingstoffen opnemen en afvalstoffen beter kunnen afvoeren. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd en klachten kunnen verminderen, zodat je beter kunt functioneren.

  Ontspannend
  De magneetmassage is zeer ontspannend doordat er geen druk wordt uitgeoefend. Verschillende ervaringen zijn bekend. Je kunt een warm of tintelend, loom ontspannend gevoel ervaren. Er zijn ook mensen die pas later het effect van de massage voelen.

  Ik gebruik Energetix-magneten. Hoe sterk de magneten zijn, hangt af van de hoeveelheid magneetveldlijnen die zijn verwerkt in de magneet. Dit wordt aangegeven door een tesla-getal. In sieraden wordt 0.12 tesla gebruikt, in massagemagneten is het 0.18 tot 0.22 tesla.
  De massage wordt gegeven aan gezonde mensen die klachten hebben als vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn, menstruatieklachten of stress.

  Superleuke avond
  Op je party zul je zien dat je klanten enthousiast zijn en juist deze sieraden willen. Zij zijn jou dankbaar voor een geweldige keuze, die het leven mooier maakt.

  Wil je een superleuke avond voor jou en minimaal 7 vriendinnen bij jou thuis boeken (en als gastvrouw voor 10% van de partyomzet voor jezelf aan gratis producten uitkiezen)? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply