Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een silhouet zonder zwembandjes

  Ook al sport je genoeg en let je goed op je voeding, toch kan het zijn dat je die laatste restjes vet niet weg krijgt. De zwembandjes rond je taille of je te dikke bovenbenen kunnen je dan ook behoorlijk storen. Het lijkt wel alsof je er de rest van je leven aan vast zal zitten.

  Gelukkig is er wel degelijk wat aan te doen. Met de juiste afslankbehandeling behaal jij het silhouet waar je zo hard voor gewerkt hebt. Precies op de plaatsen waar jouw vetlaagje wel wat dunner mag of waar je huid ontsierd wordt door cellulite geeft Cavitatie Lipo 3 na een paar behandelingen al een goed resultaat. Bij deze behandeling gaan veilige geluidsgolven het ongewenste vet te lijf. Terwijl jij ontspannen kunt liggen, trillen de geluidsgolven het vet als het ware los, waarna je lichaam het afvoert. De technologie is bijzonder geschikt voor vermindering van oppervlakkig en diep vet, weefselontgifting en herstel van de celvernieuwing.

  Alternatief
  Cavitatie Lipo 3 is het alternatief voor bijvoorbeeld een liposuctie, omdat deze behandeling het effect heeft van liposuctie, maar dan zonder gevaarlijke operatie. Deze methode is bewezen effectief, veilig en pijnloos. Beauty & Skincare Schiedam biedt Cavitatie Lipo 3 aan, en tijdens het intakegesprek wordt er, in overleg met jou, een behandelplan op maat samengesteld.

  De voordelen op een rij:
  – verlies in centimeters, zonder sporten
  – doelgerichte aanpak van probleemgebieden, zoals heupen, billen, buik en dijen
  – zeer plaatselijke behandeling mogelijk
  – reductie van cellulite
  – korte behandeltijd van 20 tot 40 minuten
  – geen medische ingreep, geen bijwerkingen

  Zie er jong en stralend uit!
  Naast Cavitatie Lipo 3, is er nog een techniek om jou die mooie look te geven. LPG Endermologie zorgt er voor dat de huid van binnenuit verbeterd wordt. Deze natuurlijke mechanische bindweefselmassagetechniek wordt toegepast om de stofwisseling te stimuleren, hardnekkig vet te verminderen, cellulite te egaliseren en de contouren te verstevigen, op die plaatsen waar jij dat graag wilt! Endermologie wordt toegepast om af te slanken, maar is ook zeer efficiënt om de lichaams- en gezichtshuid te verjongen. Jouw gezicht wordt op een natuurlijke wijze gelift. Je huid wordt strakker en rimpeltjes worden gladgestreken. Je ziet er gewoon weer jonger en stralend uit.

   

  En dan wil je door!

  ‘In 5 weken tijd ben ik veel centimeters kwijtgeraakt door Cavitatie Lipo 3. Bij mijn BH-bandje 5,9, bij mijn taille 9, en bij mijn onderbuik 10,5 centimeter! In het begin was ik best sceptisch, maar ik kan het nu iedereen aanbevelen. Na de eerste behandeling paste mijn spijkerbroek beter en kon mijn jasje weer dicht. En dan wil je door! Door de snelle resultaten ben je gemotiveerd om je eetgewoontes aan te passen. De ‘weggesmolten’ vetcellen wil je natuurlijk weghouden. En het kost geen moeite: 45 minuten relaxen. Dan heb je mooi tijd om ondertussen wimpers te laten zetten haha. Nu nog even flink mijn buikspieren trainen, en dan kan bikini uit de kast! Cavitatie, wimpers, spraytan, en dan ben ik helemaal vakantieklaar!’

  Sonja Hoogendoorn

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply