Rate this post
 • Een sprekend gezicht in een oogwenk
  Rate this post

  Hoewel een natuurlijke look helemaal trendy is, voelen veel vrouwen zich toch fijner met een beetje make-up. Zo zorgen mooi verzorgde wenkbrauwen en een lijntje boven de ogen voor een sprekende uitstraling. Hiervoor hoef je helemaal niet zo lang voor de spiegel te staan. Wat nou als je standaard met een verzorgde look wakker zou worden?

  Je ogen zijn de juwelen van je gezicht. Samen met je wenkbrauwen geven ze je gezicht expressie. Daarom wil je je ogen en wenkbrauwen accentueren, zodat ze er op elk moment van de dag uitspringen. Make-up kan hierbij helpen, maar niet heeft iedereen tijd, zin of de mogelijkheid om iedere ochtend voor de spiegel te staan. De specialisten van Huidsalon Goes weten dat. Zij zijn daarom gespecialiseerd in permanente make-up. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en technieken, dus er is voor ieder wat wils. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk?

  Onberispelijke ogen
  Amandelvormig, diepliggend, hangend: iedereen heeft een uniek paar ogen. Bij iedere oogvorm past een andere eyelinerlook, die jou een sprekende uitstraling geeft. Eyeliner kan echter verraderlijk lastig zijn om netjes te zetten. Door permanente eyeliner te laten zetten in een gediplomeerde schoonheidssalon weet je zeker dat je er iedere dag wakker en verzorgd uitziet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een dun lijntje, een volle eyeliner, of een eyeliner met een wing.

  Wonderbaarlijke wenkbrauwen
  Naast je ogen dragen ook je wenkbrauwen bij aan je uitstraling, en ook hier geldt dat de ideale wenkbrauw voor iedereen anders is. Bij Huidsalon Goes nemen ze de tijd om jou de wenkbrauwen te geven die bij jouw gezicht past. Dit doen ze met behulp van hairstrokes. Dit is een speciale techniek waarbij er kleine extra wenkbrauwhaartjes worden getekend met pigment. Dit zorgt voor een natuurlijke, verzorgde look.

  Wist je dat?
  – Permanente make-up is niet echt permanent: het vervaagt ‘pas’ na drie tot vijf jaar.
  – Een naald in je gezicht klinkt misschien eng, maar dit valt reuze mee. Het prikt alleen een beetje.
  – Permanente make-up is niet hetzelfde als tatoeëren: er zijn verschillen in pigment, het apparaat en de techniek.

  Word de mooiste versie van jezelf!
  Huidsalon Goes heeft één duidelijke missie: jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Huidspecialist Jeanette: ‘Iedereen verdient het om zich mooi te voelen, en lekker in zijn of haar vel te zitten. Wij staan voor je klaar om je huid te verbeteren door middel van onze (huidtherapeutische) behandelprogramma’s. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat schoonheid óók van binnenuit komt, kijken we naar het totaalplaatje. We combineren uiterlijke verzorging met gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen. Je zult zien dat je huid weer gaat stralen, en jij dus ook!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply