Rate this post
 • Een stap richting jouw mooiste leven
  Rate this post

  Stel, je kunt nu uit de tijd stappen en een jaar lang je hart volgen. Je kunt zijn wie je maar wilt en doen wat je wilt. Je beschikt over alle bronnen die je nodig hebt. Wat zou je dan écht willen en doen?

  Passie is een fantastische drijfveer, doen waar je van houdt geeft zoveel blijheid en meer flow in je leven.

  Alles wat jij uitzendt resoneert met gelijksoortige woorden, gedachten en emoties in je omgeving. En dat trek je dan naar je toe. Je huidige situatie is de som van al je gedachten, woorden en emoties. Want dat heb je naar je toe getrokken; bewust maar meestal onbewust.
  Hoe zou je het vinden om hier bewust mee te leren omgaan en een stap te maken naar jouw passie en dat wat je écht graag zou willen in je leven?

  Lichter Leven Dag
  In de komende maanden verzorgt Fonny Freek van Balance4ever voor jou Lichter Leven Dagen. Tijdens deze Lichter Leven Dagen word je meegenomen naar ontspanning, het ervaren van meer houden van jezelf, naar de wereld van gezonde voeding die bijdraagt aan een blij leven en naar het ervaren en visueel maken van hoe jouw mooiste leven eruitziet.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie of inschrijven kun je contact opnemen met Fonny.

  Een vrouw zei eens tegen me: ‘Ik ben eigenlijk nergens goed in, dus afvallen zal ook wel niet goed gaan. Ik ben nooit mooi, slank of slim geweest, en ik heb al helemaal geen idee wat ik wil.’ De Lichter Leven Dag heeft haar veel inzichten gebracht, waardoor ze haar leven op een positieve manier heeft kunnen aanpassen.
  Fonny

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply