Rate this post
 • Een stevig basisvertrouwen voor iedereen
  Rate this post

  Hoe wil jij in het leven staan? Stevig en sterk, vrij van stress en tevreden met jezelf? Soms staat er iets in de weg, soms voel je een blokkade. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten door angst, stress of onverklaarbare lichamelijke ongemakken. Vaak mis je dan een sterk basisvertrouwen. Om deze te herstellen of te versterken, zet Het Wilgenpad verschillende methoden in, zoals EMDR en de CREF-methode.

  ‘CREF’© staat voor ‘Circle Reprint Emotional Foundation’. Het gaat uit van de zes levensbehoeftes die ieder mens heeft en het betreft het lijf, de fysiologische behoeften, de veiligheid, waardering, kennis, zelfontplooiing en authentiek jezelf kunnen zijn, binnen CREF ‘kerntransformatie’ genoemd. Deze zijn weergegeven in een cirkel. Door te werken met deze cirkel, krijg je snel inzicht waar resultaat behaald kan worden. Wanneer de zes basisbehoeftes voldoende worden opgevuld, ervaar je een aangename verbondenheid met jezelf en de mensen om je heen; een prettige emotionele verbinding. Dit geeft een stevige basis en een stevig basisvertrouwen. Het opvullen van de verschillende parten gebeurt onder andere met EMDR of hypnotherapie.
  Soms is de oorzaak duidelijk, soms kun je moeilijk bij je gevoel of kun je er geen woorden aan geven. Dit is goed mogelijk, omdat de blokkade al op jonge leeftijd of al tijdens je ontwikkeling in de baarmoeder is opgekomen, bijvoorbeeld doordat je moeder veel stress voelde. Om een blokkade weg te werken, zetten we verschillende methodieken in, afgestemd op jou en jouw situatie. Het is altijd maatwerk en mogelijk voor alle leeftijden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.
  Het Wilgenpad is CREF-licentiehouder en aangesloten bij ABvC, NBVH, RBCZ, EAGALA en AAIZOO. Consulten worden veelal gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Afspraken zijn ook in de avonduren mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply