Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een stijlvolle en persoonlijke uitvaart

  Wanneer een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden rond de begrafenis of crematie. Nu kan het moeilijk zijn om je in een verdrietige situatie daarop te concentreren. Edwin Kist van Edwin Kist Uitvaartverzorging geeft u alle tijd en aandacht, en neemt u alle zorg uit handen. Edwin heeft al 20 jaar ervaring in de uitvaartbranche en heeft zijn eigen onderneming al bijna 10 jaar.

  Elk mens is uniek en verdient een persoonlijke uitvaart.
  Dat is de basis van Edwin Kist Uitvaartverzorging. Edwin spant zich er dan ook voor in om de uitvaart zodanig vorm te geven, dat die recht doet aan de overledene. Hij kan adviezen geven en ideeën aandragen. De mogelijkheden zijn talrijk; niet alleen rond de keuze van de kist, maar ook bijvoorbeeld rond muziek, vervoer en locatie van de afscheidsdienst.

  Eén aanspreekpunt
  De uitvaart wordt in alle rust met u besproken, zodat u uw wensen kunt aangeven. Edwin hanteert korte lijnen, en u kunt dan ook dag en nacht bereiken en dagelijks met hem overleggen. U heeft direct contact met Edwin zelf, zodat u niet alles aan weer andere personen hoeft uit te leggen. Edwin regelt en verzorgt de hele uitvaart én de nazorg.

  Dit najaar opent Edwin Kist Uitvaartverzorging een afscheidshuis in Usselo, met 50 parkeerplaatsen. Dit afscheidshuis is voorzien van een uitvaartwinkel, een urnenwinkel, een condoleanceruimte met de mogelijkheid om er diensten in te houden, en twee sleutelhuizen. U kunt van zo’n huis de sleutel krijgen, zodat u er 24 uur per dag gebruik van kunt maken. Een sleutelhuis bestaat uit een voorkamer, waarin de overledene opgebaard is, een ‘woonkamer’ voor de ontvangst van familie, en een keuken. Op die manier kunt u afscheid nemen in een huiselijk sfeer en familie ontvangen op het moment dat u dat wilt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply