Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een stralende en jongere uitstraling
  Rate this post

  Vanaf het 25ste levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid wordt dunner, de doorbloeding verslechtert, de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine vermindert, waardoor de huid haar stevigheid en elasticiteit verliest. Dit natuurlijke verouderingsproces gebeurt van binnenuit, maar wordt versneld door externe factoren, zoals overmatig UV-licht van zon(nebank), airconditioning, stress en de invloed van vrije radicalen zoals luchtvervuiling, alcohol en roken. Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één – 100% natuurlijke – unieke methode.

  Bij de Meta Therapy behandeling worden er met een speciale naaldmodule met 18 ultra dunne micronaaldjes onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Deze gaatjes ziet de huid als een beschadiging, waardoor het natuurlijke herstelmechanisme in werking treedt. De huid gaat nu collageen
  en elastine produceren om de microperforaties te repareren. De Meta Therapy behandeling bij Beautysalon Meltem heeft een dubbele werking: het herstelmechanisme van de huid wordt geactiveerd en aangebrachte actieve werkstoffen worden in de huid gebracht, daar waar ze de meest efficiënte werking hebben. Deze actieve werkstoffen worden ‘Subjectables’ genoemd. Afhankelijk van je huidtype en het doel van de behandeling worden deze serums aangebracht ter ondersteuning van de natuurlijke celregeneratie van de huid: een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen, maar vooral ook de oorzaak van huidveroudering aanpakt.

  Diepe en oppervlakkige rimpels
  Naast de behandelingen voor het gehele gezicht, hals of decolleté, is er ook een mogelijkheid om elke afzonderlijke rimpel te behandelen. Hiervoor wordt er een naaldmodule met 7 of 9 naalden gebruikt. De huid vult de rimpel van binnenuit op, waardoor de rimpel vlakker wordt. Dit is een natuurlijk herstelproces van de huid zelf. Er worden dus geen fillers ingespoten.

  Huidconditie verbetert
  Met de Meta Therapy bij Beautysalon Meltem wordt de huid steviger en krijgt die meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert. Wat je huid in de loop der jaren heeft verloren, wordt opnieuw geactiveerd en daarmee wordt op een puur natuurlijke manier de biologische klok teruggedraaid, met een frissere en jongere uitstraling als resultaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply