Rate this post
 • Een stralende huid? Het kan echt!
  Rate this post

  Schoonheidsspecialiste Sanne Berendsen: ‘Zwijgen mag dan goud zijn, sinds ik met mijn klanten het zilver-/ diamantmasker ontdekte, spreken ze vol lof over deze behandeling, en daar worden we allemaal blij en mooier van!’

  Sanne Berendsen werkt vanaf de start met haar nieuwe salon onder andere met het BeautyFace Diamant & Zilver marine collageenmasker. Dit is bestemd voor middle aged en veeleisende huidtypen met de neiging tot onzuiverheden, een vermoeide uitstraling en irritaties. Maar de keuze in maskers is reuze in haar salon. Zo heeft zij hydrogel-maskers met goud, parel en fruitextracten.
  Plantaardig collageen is ondertussen wel een bekende werkstof in de cosmetica. Maar in de maskers wordt een bijzonder marine collageen gebruikt, een nieuwe variant. Deze werkt tot 10 keer intenser, en dat is direct na de inwerktijd al zichtbaar. Het vermindert zichtbaar rimpeltjes en het aanwezige colloïdale (zeg maar ‘vloeibare’) zilver zuivert de huid van toxines. De zilveren deeltjes ondersteunen bovendien het huidherstel, stimuleren de cellulaire opbouw en houden de werking van de talgklieren onder controle. Het diamantpoeder is een belangrijk ingrediënt vanwege het egaliseren en optimaliseren van een gezonde teint: ‘it lets your skin glow!’ Het heeft positieve effecten op de bloedsomloop en beschermt tegen schadelijk UV-licht.
  Maak een afspraak voor een bij je huidtype passende behandeling en je zult versteld staan van de effecten op jouw huid. Na de behandeling loop je met een zachtere, stralende huid en minder rimpeltjes de drukte van alledag weer in. Doe jezelf dat ‘feels good’-momentje eens cadeau!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply