Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een stralende oogopslag

  Ogen zijn vrijwel het eerste wat iemand opvalt op het gelaat. Het karakteriseert je blik en lach. Wanneer je ouder wordt, kun je niet om het feit heen dat je huid verandert. Dat zie je vaak als eerst rondom je ogen. Kraaienpootjes, rimpels, hangende oogleden zijn voorbeelden van oneffenheden die kunnen ontstaan.

  Eén van de belangrijkste vormen van huidveroudering is de verslapping van de huid. Dit heeft te maken met het ondersteunende weefsel van de huid. Daarnaast neemt de kwaliteit van het weefsel af en de aanmaak van elastine en collageen. Wanneer de eerste verschijnselen aan het licht komen, wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf!

  Ooglift zonder operatie
  Als een chirurgische stap te groot is voor jou, is een plasmaooglift een mooi alternatief. Dit is een unieke, subtiele behandeling waarbij de huid zonder chirurgische ingreep wordt gelift. Door de jaren heen, verliest de huid zijn elasticiteit. Maar doordat de plasmalift de collageenaanmaak stimuleert, wordt je huid op een natuurlijke manier verstrakt. Na één behandeling zal je al verschil gaan zin.

  Hoe werkt het?
  Tijdens een plasmabehandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Deze straaltjes maken geen direct contact met de huid, maar raken de huid puntsgewijs aan. De plasma is hetgeen dat voor het liftende effect zorgt. Plasma ontstaat door een ‘vonk’, die opgewekt wordt door elektriciteit. Doordat het apparaat gelijke, minuscule puntjes brand, is het mogelijk gericht te behandelen. Hierdoor hoef je dus niet te snijden en heb je een korte herstelperiode.

  Na de behandeling
  Na het afronden van de behandeling, is het verstandig de behandelde zone te koelen. Op die manier zwelt je huid zo weinig mogelijk op. De eerste keer dat je in de spiegel kijkt, lijkt het alsof je bruine oogschaduw op hebt. Dit komt doordat er allemaal kleine puntjes zijn ontstaan. Maar geen zorgen, dit is een normale reactie. Daarnaast is de huid een beetje rood en gezwollen. Dit zal gaandeweg langzaam afnemen. Voor de naverzorging geeft de specialist het nodige advies. Wel is de gouden tip om je huid goed in te smeren. Zon kan er namelijk voor zorgen dat je resultaat wordt belemmerd.

  Over Huid & Uiterlijk
  De specialisten van Huid & Uiterlijk staan voor jou klaar om je huid weer te laten stralen. De specialisten beschikken over de plasmalift om huidveroudering tegen te gaan, maar ook zijn er andere mogelijkheden op gebied van huidverbetering. Zo kun je kiezen voor verschillende gezichtsbehandelingen, waarbij er aandacht is voor de juiste verzorging van de huid. Of wil je misschien die vervelende haartjes verwijderen? Dat kan met de IPL-laser. Kortom, alle mogelijkheden op het gebied van huid en uiterlijk kun je ontdekken bij Huid & Uiterlijk!

  Wist je dat …
  … je met een plasmaooglift een korte hersteltijd hebt? Dit komt doordat er geen prikken of snijden nodig is om de ogen te liften. Na de behandeling is er slechts een lichte zwelling, roze huid en bijna onzichtbare korstjes. Dit zal verdwijnen na ongeveer drie tot vijf dagen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply