Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een stralende perfecte versie van jezelf
  Rate this post

  De grote dag is dan eindelijk aangebroken. Je hebt alle voorbereidingen van het lijstje af kunnen strepen. De stoelen staan klaar, de bruidstaart is gebakken, de ringen zitten in het doosje. Je bruidsjurk hangt op je te wachten. En dan is het moment daar voor je bruidskapsel en de visagie.

  Jezelf klaarmaken voor je huwelijk is niet s ’ochtends voor de spiegel even je haar en make-up doen, of een bezoekje brengen aan de kapper. Hier komt zoveel meer bij kijken. De wensen en verwachtingen van de bruid liggen namelijk hoog vandaag de dag. Clarissa Sonneveld, ervaren bruidsstyliste, vertelt wat er bij de voorbereidingen van je bruidskapsel en bruidsmake-up komt kijken.

  Het onmogelijke mogelijk maken
  Clarissa Hair & Make-up zit al meer dan dertig jaar in het vak. Als bruidsstyliste verzorgt zij het bruidskapsel en de visagie van de bruid en helpt zij bovendien met de sieraden, de haaraccessoires, het indoen van de sluier en het aantrekken van de jurk. ‘De bruiden vinden kapsels op bijvoorbeeld Pinterest. Vaak zijn daar hairextensions in verwerkt, daarbij zie je op de voorbeelden alleen de achterkant van het kapsel en is het zonder sluier. Ik creëer en bouw het kapsel zo op dat de sluier er mooi in verwerkt kan worden. Indien nodig kan de bruid voor de bruiloft mooie hoogwaardige hairextensions bij mij huren voor een klein prijsje, zodat ik het onmogelijke mogelijk kan maken voor het mooiste eindresultaat van jouw prachtige bruidskapsel!’

  De perfecte versie van jezelf
  Clarissa: ‘Het is mooi om een balans te vinden tussen bruidskapsel, visagie en de trouwjurk. Mijn missie is om de perfecte versie van jezelf te maken en dicht bij de schoonheid en de persoonlijkheid van de bruid te blijven. Niets zo mooi als een zelfverzekerde stralende blik van een bruid die zichzelf in de spiegel bewondert.
  Trouwen is voor alle leeftijden! Iedereen wil er toch prachtig uitzien op haar bruiloft. Ik als professionele bruidsstyliste wil je daar graag in adviseren.’

  Stralen van geluk
  ‘Onze eerste ontmoeting is vaak pas bij de proefsessie, daarvoor hebben we al veel contact gehad met elkaar zodat ik de wensen van de aanstaande bruid weet en haar daarin eventueel heb kunnen adviseren’, zegt Clarissa. ‘Aan het eind van de proefsessie weet de aanstaande bruid hoe ze eruit zal zien op de grote dag. Na de proefsessie bespreken we het dagschema van de bruiloft. Vaak wil bijvoorbeeld de moeder en/of zus van de bruid ook een mooi kapsel en visagie, wat ik met veel plezier verzorg. Als de grote dag is aangebroken, kom ik naar de gewenste locatie waar ik in twee en een half uur je bruidskapsel en visagie met veel passie en plezier verzorg.’ Je kunt Clarissa een dagdeel of een hele dag boeken. Kies je voor een hele dag dan krijg je meerdere touch-ups, de bruidsjurk en sluier worden elke keer perfect gestyled voor een mooi entree, én eventueel worden het veranderen van het bruidskapsel en de visagie voor de avond verzorgd. Zo weet je zeker dat je er op iedere foto stralend mooi uitziet, vooral omdat de foto’s vaak vóór de ceremonie genomen worden. Het blijft een magisch mooi moment wanneer de bruid zich voor het eerst ziet in de bruidsjurk met het bruidskapsel en de visagie. Dat moment is echt fantastisch. Vaak schiet de bruid vol, dan weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan!

  Ook voor buitenlandse bruiloften
  Het lijkt onmogelijk en duur maar niets is minder waar. Clarissa verzorgt graag voor een aangepaste prijs op jullie droomlocatie in het buitenland jouw bruidskapsel en visagie. In andere landen zijn vaak de schoonheidsidealen anders, wat waarschijnlijk totaal niet bij je past. Daarbij is een proefsessie ook lastig vroegtijdig te realiseren in het buitenland om een nare ervaring van een niet mooi eindresultaat uit te sluiten. Het is tenslotte niet even een paar krulletjes wegsteken…
  Clarissa heeft veel ervaring met reizen voor haar werk naar het buitenland voor bruiden en magazines, o.a. heeft zij veel covers en modereportages verzorgt voor het Bruidsmagazine Bruid & bruidegom.

  Clarissa Hair & Make-Up is een professionele bruidsstyliste die met veel plezier en passie jouw bruidskapsel en visagie verzorgt op elk gewenste locatie. Vele bruiden hebben een geweldig goede ervaring uitgesproken over Clarissa!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply